Friday, January 16, 2009

Terlalu Keduniaan Dan Tak Takut Mati

Macam KL Tower la.. Cuba korang teka apa yang ada kat atas sana.

Nampak tak?

Taraaa..


Ok. Ok. Sila pilih nak main apa? Get Up-Get Down-Get Off or Get Heart Attack..

Adoii..ngeri nya. Tak gayat ke tengok bawah..masa turun tu mesti jantung rasa kat lutut.

Yeh..mari berpusing2 tunggang terbalik naik roller coaster pulak..

I can fly..yahoooo..

Tak ingat mati ke diorang nih?

Yang ni main camne pulak yer..

Ooo ala2 jengkaut la pulak.

Huh..ngeri..
Nak turun nak turun..

Malam tak gayat sangat la kot..


Wahhh boleh pusing-pusing la..
Giler! Macam2 prangai la manusia nih. Tak ingat mati.
***Ok. Sila teruskan mencari katak saya:-)

19 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

weh..
aku tgo dah gayat..
tapi nak rasa berada di atas sana..
whuahahaha..

fazemy said...

Kira berani la tu. Klw i tobat la nak naik. Naik solero kat genting tu pun nangis2 nak turun. Haha

dakgilachoc a.k.a nani said...

pernah dpt gambo ni dlm email..mmg kretip tp leh membunuh..isk ngeri tgk..nak naik lagi ngeri..fuhhh...x sanggup..eh tp naik solero shot kat genting kan rasa mcm bunuh diri..ahahaha..

asybedazzle said...

klau i, confirm 10000% xkan naik bnde2 tuh. haha melayang nyawa. :D

Qaseh said...

uikss...gile ke ape mereka2 nih..!! dah x der ke permainan lain..hish..gayat tuh..

izzah said...

memang nampak gerun..tapi mcm best jer..terasa nak naik la bende alah tu..huhuhu

nurdaniella said...

ishh.. ishh.. ishh.. nak naik atas tu pun dah gayat semacam, nak naik benda2 tu pulak?? takut mati kering jer nanti..

PIKIRSENDIRILAH said...

katne ni?
orang xtakut..xgayat..jnis adventure dan thn lasak mmg suka benda gitu..salah satu cara nak dpt kpuasan..walaupun nampak hebat camnepun rekaan manusia ttp lemah dan bbahaya..tengok gambar pun takut apatah lagi nak naik..xde keje nk naik..
sori sbb pjg komen..

Ejat_Aramaiti89 said...

aku tgk jew pun dha meremang bulu ketiak...isk.....game2 kat genting pun xpas..nie nak naek mende mcm tuh..mak aih

naz ilyn said...

salam...

kita disuruh supaya memelihara nyawa kita jangan membuat atau melakukan perbuatan yang boleh membahayakan diri sendiri... ishh ishhhh

Tie said...

Adoi....rasa nak terken...cet je...hi hi....takut ooii!!

lillies said...

huhuhu...gile ke ape diorang neh???lily ni kalau naik yang Eyes on Malaysia tu..mau demam seminggu...!!!tatoooot....!!

fazemy said...

Alamak tak ingtla ni kat mana. Kanada kot klw tak silap.

Diorg ni patut suruh g beroerang kat Palestin tu..tgk berani ke tak.

nurulhuda abu bakar said...

mie, aku mcm nak try je,

haha, outdo urself, ni la caranya..

:)

fazemy said...

Huda..ko ni mmg giler..ish!

wanhamery said...

ni panggil tak de keja cari keja...org putih wat keja ngarut jer.

Deqna said...

GAYAT ok.. gilos lah sape yg naik nie

NaDiaHaNuM~ said...

wahh...best2..klu ade kt msia,teringin gak nk try. ;p

awin said...

huh...dasyat la...
tgk gambar pon dah rs gayat...