Tuesday, January 20, 2009

Rumah Fletku

Asyik lupa je nak ambik cd gambar kat rumah. Ingat nak tepek gambar rumah flet saya. Ok ni ada sekeping gambar. Tu pun curi dari frenster member. Ha nampak tak rumah flet saya tu? Ini bkn soklan kuiz lg k. Takde hadiah unt soklan kali ini. Haha. Sbb saya tahu tak brapa nampak rumah flet tersebut. Hu.


***Gambar diambil ketika majlis perkahwinan kami. Bling bling.

21 comments:

mYpRecious said...

wahhh meriahnye... huhu.. sonok pat jiran tetangge cam gini.. saye ni even duk kg, tp jiran2 seme tade cam nie tau.. jelus2..

@cu SaYaNg said...

mana pengantin nye...
x nmpk pun

fazemy said...

myprecious - itulah.tak smua beruntung dpt jiran yg baik2. rasa dh lapuk semnagat kejiranan ni. We all punya rumah lg la..nak tgk batang hidung jiran pun payah.

@cu - org suruh tgk umah flet dia sebok cari pengantin..hu

LotsOfLove-Pearls said...

rumah flat?
mana, mana?

Tie said...

Nampak sikit bebenor...napa tak ambil flet tu sorang2....ramai sangat kat depan tu...hi hi..

naz ilyn said...

salam...

memang meriah... hidup bermasyarakat ni memang seronok bukan ketika hari keramaian aje tapi yang paling mustahak sekali ketika ada kematian... jiran tetanggalah orang pertama yang kita cari atau yang terdahulu datang menolong

PIKIRSENDIRILAH said...

taknak kata ape2..tapi nampak gambarnye memang jelas rumah flet tu di belakang...jelas ..jelas tak nampak..

~~Ms.LuVLyHoNeY~~ said...

mmg nmpk meriah sgt...
smpai tak nmpk umah flet emy..
apapun best tgk semangat kejiranan

mama mya said...

meriahnye.. sonot dapat berkumpul ramai2.. best dapat jiran cam nie.. a'ah x nampak pun umah flat.. nampak dinding jek..

saya said...

mana flat? mana?? nampak khemas kawen bling-bling jek. hehehe...

BudAk hijAu said...

terasa nak kawen plak...hehehehe..

PIKIRSENDIRILAH said...

akupun nak kawen jugak..bukan budak hijau je..budak xpe lambat gi..kasi can orang dewasa dulu..
teringat lagu.."ala emak kawenkan aku"..

honeysour's blog said...

hahahhaha..terselit gambo aku kat celah2 tu..hiks:p

fazemy said...

Ish..apa kena mengena flat aku dgn nak kawin nih? Haha..budak hijau blh dijodohkan dgn lupikirlah sndiri. Hehhe.

Honeysour-2lah 1st time kita jmpa bila dh besar kan..then sbb ko aku dh addict dgn ini blog. SMua salah dirimu. Hu

Others (cit..malas nk taip nama yg lain2..kejam kan..haha)- Yelah klw jiran baik ni senang..nk wat kenduri kendara senang..owh ye saya ada jgk gmbr masa majlis pengebumian kawan saya. Dia meninggal masa umo 21 thn. Smua terkejut. Jiran2 pakat off kerja haritu.

nurdaniella said...

tapi, mana pengantinnya.. sampai ati diorang ni posing tanpa pengantin.. huhu..

fazemy said...

Pengantin tu ada kat blakang..Mmg kejam. Wat dek je kat pengantin. Haha.

NaDiaHaNuM~ said...

wah..cm meriah jek..hee..
neway,cantek la kaler tema tuh..
pink kuning..ceriya! =)

dakgilachoc a.k.a nani said...

isk..rasanya nampak suami emy..tapi tak nampak...ehehehehe...nanti jgn lupa tepek lagi pic yer..:)

fazemy said...

Kak Nani nak kata saya pendekla tu..haha..mmg pendekpun. hu

fazemy said...

Nadiahanum- thanks..mmg saya suka kaler pink & kuning dr zmn skolah2 lg.

honeysour's blog said...

pengantinnya tgh bergambo ngan saya hiks :p

sebenarnya kan mi...
kita jumpa balik sebab frenster kan...
pastu ko nak kawen n ko jemput aku...
aku sangatlah teruja nak pegi....
dlm ati risau gak..
takut ko tak knal aku lagi...
hihihi...
tak sangka kita dah kawan nak hampir 20 tahun dah...