Wednesday, January 21, 2009

Blog Hina Nabi (s.a.w) Muncul Kembali

adibahahmed dot dot dot

Kenapa blog ni boleh ada balik? !! Kurang ajar betul? Mimos tak blh kesan ker owner dia..So camne nak rejct blog nih? Ni 1st time i boleh bukak. Last time masa dpt msg psl blog tu, dia dh kena block dah. Camne korg buat bagi tutup dia punya blog dulu tu? Kurang ajar punya manusia! Kita tak kacau agama dia sebok nak kacau agama kita.

22 comments:

Mya said...

tak sudah2 diorang nie kan.. hrp2 sesiapa bijak IT boleh la buat sesuatu..

btw, fazemy.. i tak private blog i. sepatutnya u boleh masuk. nnt try lagi ek.. :)

dakgilachoc a.k.a nani said...

pernah baca gak blog dia ni...mmg kurang ajar...ni setan yg kita leh nampak...

fazemy said...

kali ni avatar dia gambar katon perempuan bertudung plak. Dalam dunia akhir zaman ni byk betul cabaran kita sbg umah Islam kan. Ramai btol musuh Islam. Sentiasa berdoa agar mati dlm Islam. AMinn..

LotsOfLove-Pearls said...

Hati BUSUK!

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

kak thanks kak.. saya da baca semua.. dea mmg manusia yang bodoh dan rugi kak.. biarlah dea ditelan bumi!! mati lagi baeekkkk eeeii geram laah..

~~Ms.LuVLyHoNeY~~ said...

Ya Allah apa jenis manusia ni.. dia ni jenis apa ntah..biar kena telan dek bumi.sbb kurang ajar sgt.nk kata bodo pandai la sbb boleh godek2 blog ni tp mcm mn boleh terpesong akidah tu ntah.. Dunia akhir zaman ni macam2 terjadi mcm Ya'jud maujud lak yg wat blog ni..geram tol

mYpRecious said...

mcm seram jew bace ape yg dy tulis.. Astaghafirullah.. Di laknat Tuhan la dgn ape yg dy tulis tu..

naz ilyn said...

salam...

moga kita semua tidak terpedaya dan terpesong akidah

AyKay said...

salam. Emy, for all that we know this person is not even real. May be just some individuals who want to spread their info, put something sensational then later quitely infiltered into their writing things which they want us to read, spread, and at the end we do the promo for their things

fazemy said...

Ok..i buang dia punya link. Mcm promote plak kan. Tak psl2 hit dia punya blog. Dia uji keimanan kita agaknya tu. Mgkin bkn sorg punya keje ni..groups maybe.

TokNabe said...

yang pasti orang yang buat ni.. ilmu agamanya mugkin paras tapak kaki aje atau pun memang orang yang jenis tak beragama.
Mungkin ini juga adalah sabotaj kepada seseorang. Apa2 pun w'pun marahkan seseorang janganlah agama jadi permainan.

PIKIRSENDIRILAH said...

zaman nabi masih hidup..orang yang menghina nabi adalah orang kafir dan orang munafik yang memusuhi islam..mereka bertambah marah pada nabi disebabkan nabi berjaya mengembangkan agama islam sehingga mempunyai pengikut yang taat dan ramai..dan pengikut inilah yang berusaha mengembangkan ajaran nabi hinggalah sekarang..dan sehingga sekarang mereka yang memusuhi nabi tetap orang kafir dan orang munafik..tujuan akhirnya merosakkan orang islam..yang dikesalkan ada orang yang menghina nabi dan jugak menghina Allah swt terang2an yang mengaku dirinya islam dan orang buat tak tau je disebabkan status kedudukannya..kalau cam blog ni marah berapi2..padahal sama je..pikirsendirilah..

PIKIRSENDIRILAH said...

apa yg sy tau..ada dalang lain di belakang tabir yg sengaje menghina agama islam ni...
masalahnya pihak yg berkuasa taknak ambik tindakan...
macam kes ajaran sesat..mana ambik tindakan...kalau yg tak sesat tu dikatakan lak sesat...
wallahualam..

lillies said...

nak baca blog org tu....tapi cane nak masuk ek?cube carik tapi x dapat masuk....huhuhu....bole bg link x nak masuk ke blog yg hina nabi tu?

pusat said...

leh detect IP... tp kalau dia buat kat cc memang susah skit.... melainkan ade cctv

nurulhuda abu bakar said...

em baru aku dapat baca,

stress gila aku tgk,

simply & randomly cursing our religions...

dear lilies, u google je nama tu, for sure ada :)

BudAk hijAu said...

kuang ajar betul!!!
bangsat!

nurdaniella said...

emy, akak ada masuk blog ni 2 minggu lepas.. memang sakit hati sebab dia banyak menghentam peribadi rasulullah.. ada ke patut dia kata nabi kita ni perogol??

LotsOfLove-Pearls said...

Macam sial jer penulis dier..
Ntah per, per ntah..
pastu gamba dia letak plak..
aih.. memang nak kena belasah oleh aku manusia sebegini rupa..
nak test?
Percaya agama sndri, dan agama org lain..
gud enough..

wanhamery said...

org yg berkuasa pentingkan perkara yg menjejaskan kuasa mereka je...

fazemy said...

Berani plak dia wat balik blog tu kan..rasanya "org" yg menulis dlm blog tu duduk oversea la. tu psl dia berani.

maziah said...

ee kurang ajar kn..hope die dilaknat allah..