Wednesday, January 28, 2009

Blog 3 kolum

Fuh..akhirnya saya berjaya jugak buat blog ni jadi 3 column. Izzah..i pun ada 3 column ok. Haha. Thanks 2 amoi sbb bagi link ni : http://tips-for-new-bloggers.blogspot.com/2007/07/three-columns-rounders-2-template.html

Sape2 yang nak buat 3 column tu boleh ler mengelik link tersebut. Skali ikut je arahan yg diberi..akan menjadi dgn jayanya. Wahhh hebatnya aku! (Berlagak nih!)..hu

Oklah..nak tukar2 kaler blog dulu. Pastu nak add link mereka2 yg patut dilink kan. Wahh terima kasih yer kerana meng"link"kan blog saya. Sape2 yang saya tak link kan tu lagi bgtau yer. Maklumlah sejak blog jd 3 kolum ni (ish..berlagak lagi skali nih..)..byk link dah hilang. Hu..So let me know to link u back ok. Yang bg komen kat shout box tu akan ku linkkan smua. Buat Kak Tinie..nnti free2 ku buat tag mu itu yer. Untuk Lilies : Boleh tak tunggu i kurus balik untuk tepek gambar tu..hiks. Lg skali unt Cikgu Izzah : Saya dh kembali bekerja..sronoknya nak ke ofis harini..maklumla blog dah jd 3 column. Haha..mau berlagak lagi. Sekian mekasih :-p

Kukujarikutaip : Hemm..nak kena pike topik2 yg best plak lepas ni. Maklumla blog dh jd 3 column..kenalah ada pengisian yg padat dan mampat gitew. Terima kasih kerana me"link"kan blog saya.

20 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

syabas inspektor shahab...hehehe...

fazemy said...

hehe..tenkiu kak nani..laju aje komen. Hadiah takde ke sempenan kejayaan sulungku ini?haha

Tie said...

Ha ha....rajin betul mengodek2 ekk...tahniah laa....

Dee said...

rajin ye..nti2 akak pun nk buat 3 kolumla..

Irine Nadia MaRceLLo said...

cantikk uOlsss 3 column:)
jgn lupe link irine:)ngehh3x..promote jappp~!:)

LotsOfLove-Pearls said...

blog dah jadi 3 colum?
chantek weh..
kemas,
sopan,
santun,
baik,
bla,
bla..

hhuhu..
memang kemas..
nak jugak??
jgn lupa linkkan blog gue yer..
dah 2 purnama lu x melawat blog gue..

fazemy said...

Tie - Sekali buat tak jd tu yg buat smpai jd tuh. Tp ada lg 1 problem ni..gambar tak blh kluar kat header. sob sob

Dee- Jemput2 buat..kasi tamak blog tu. 3 kolum kan boleh taruk mcm2..haha

Irine - Dh link la ur blog..nk kena bdk skolah nih.

Pearls - Ha ah la..ur link dh hilang..patutla dh berpurnama tidak ku ziarahi dirimu. heh heh.

LotsOfLove-Pearls said...

Hahaha..
Gelak gembira..
Rupa2nya hilang..

tapi suke3 (versi ipin)
pemilik blog 3 colum nie dh melawat dan meninggalkan pelbagai tips...

dah salin dah..

**jgn lupa linkkan blog yg penoh kasih sayang ni tau!

nURmALa mAZLan said...

hehehe..ni jeles nih

PIKIRSENDIRILAH said...

good a..nampak penuh blog..

fazemy said...

3 kolum ni sesuai unt org2 yang tamak. segala benda leh taruk kiri kanan blog. haha. tamaknya!hu

pearls - tulah pasal..link blog mu dh hilang rupanya..ingt tak update2..haha

nurmala & pikirsendirilah - marilah jd tamak haloba seperti saya. heh heh

cendawanintim said...

cantik!!tahniah..

Suehaida said...

hehehe..tak habih2 dengan 3 column dia..apapun tahniah...hehe

maziah said...

huhu..mcm menarik je kn..

leh gak kalu nk tukar selera mata..huhu...

TiNiE said...

ala nak gak..tapi takut nak wat..takut segala link ilang...errmmm...anyway syabash betti..syabash...hakhakhak..dgn pesanan jgn lupa wat itu tag aaar..

@cu SaYaNg said...

erk..acu x jumpa pun link blog acu kt dlm nie... :-(

izzah said...

alamak aku sudah ketinggalan untuk mengomen di sini..thax la ada sebut nama izzah kat entry nie..kembang kempis hidung ni hah..huhuhu..pe2 pun congrats..memang nampak tamak..hahahaha

fazemy said...

@cu sayang...sori..dah hilang la tu link nya. ok saya add balik.

Tamak kan..haha

Deqna said...

best lah 3 column nie..saya tak reti nak buat2 ni sumer...

fazemy said...

Masuk link yang saya bg tu Deqna. Ikut je arahan dia. Memangla tak paham pun HTML kod2 ni. Tapi copy paste itu ini..done. Senang je. Klw search kat tenet..byk tau template 3 column yg dh sedia ada. kita download pastu browse je balik kat layout kita. Tapi yg tu saya failed. Sbb blog ni patern clasic not Beta punya. Ala..saya pun tak paham..nk terangkan lg la tak paham..so paham2 je lah. haha.