Thursday, January 22, 2009

National Geo Picture - Top 10 viewer 2008

Subhanallah..

18 comments:

~~Ms.LuVLyHoNeY~~ said...

subhanallah...
kuasa Allah kan...
amat menakjubkan....

LotsOfLove-Pearls said...

weh, gamba apa neh weh..
pelbagai kejadian..
Lihatlah kebesaranNya..

dakgilachoc a.k.a nani said...

Subhanallah...Maha Suci Allah..
Cantik pic tu...menyeramkan pun ada...

naz ilyn said...

salam...

Dia maha kuasa
Dia maha esa
Dia maha pencipta
kita hamba wajib bersujud hanya padaNya

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

maha suci Allah..
dimana sumber ni kak...~
erm.. nampaknye kiter semakin hampir dengan kiamat..

fazemy said...

Gambar di ambil kat negara Chili on 3 May 2008 tak silap. Photographer ni masukkn gmbr dlm contest national geographic picture. Pastu menangla dlm kategori 10 gmbr yg org tgk paling byk.

fazemy said...

Rasanya dia ni mmg photographer yg ambik gambar storm je..kebetulan kilat time ni maha hebat. Berapa voltan lah agaknya kilat time tu. Boleh jd abu je klw kita kena. Itulah gambaran api neraka. Yang Allah tunjuk kat dunia lagi.

PIKIRSENDIRILAH said...

MASYAALLAH...

PIKIRSENDIRILAH said...

ALLAHUAKBAR

nurdaniella said...

ya Allah.. menakutkan la pulak.. maha besar Allah..

kuIna Jentayutiara said...

subhanallah

Dee said...

Subhanallah..cantik gambar tu..tp freaky gak kan..

nurulhuda abu bakar said...

wes, negara chili ke chile?

eheh, photographer tu lagi la kan, mmg witness kejadian tu..

mcm mana agaknya perasaan dia,

tingat aku time tgh jalan kaki nak g sek, petir kuat gile menyambar kat area petronas umah aku tu, putih je aku nampak.. smpi meniarap aku atas jalan raya, gila takut!

trus phobia kilat smpi hari ni!

kalau yg dalam gambar tu agaknya tak kuar umah dah kot aku..

su said...

SUBHANALLAH!

Hebat kuasa Allah kan....su mmg minat awan...xpernah tgk awan camni rupe...

pssstt!pendrive su da ilang..nampak gayanye mmg masuk segala dlm pendrive tuh!ihiks...

fazemy said...

Ala Huda..ko ada je kan nak komen kata2 aku. Haha. Ceh..kata suka aktiviti adventure..tapi kilat ko takut yer..Baru tahu. hehe.

Su - Cikgu skrg ni pandai2 blaka..:-p

lillies said...

subhanallah.....macam bagi petanda je.....

nurulhuda abu bakar said...

tula adventure adventure gak.. :) tp kilat, ish ish mmg aku tkt gila!

haha...

QueenWizza said...

subhanallah.
ssh nk dpt amik pic cmni.

salam singgah