Wednesday, January 21, 2009

Kejayaan Ini Kita Rai Bersama

Alangkah indahnya hidup ini jika dapat berkongsi kejayaan bersama2 orang yang kita sayangi. Yang berada di sisi ketika kita susah mahupun senang.

Di bawah ialah gambar Barack Obama dan Isteri. Obama yang memulakan tugasnya di rumah putih semalam sebagai Presiden Amerika Syarikat yang baru. Semoga dia dapat mengubah dunia..dan menyelamatkan rakyat palestin dari kekejaman Israel..

18 comments:

Tie said...

Memang seronok bila dapat berkongsi kejayaan bersama yang tersayang....

Tapi...mampukah Obama mengubah rentak Israel tu??

Hmmm....tunggu!!

fazemy said...

Oklah kan..dari Bush (Shit) tu..Taoi klw dah kafir tu..tetap nak bermusuh dgn Islam..

dakgilachoc a.k.a nani said...

Isk...tatau lagi mcm mana corak pemerintahan obama ni kan...harap2lah lebih baik...jgn masa berkempen je lebih...so kita tunggu dan lihat je dulu...

TiNiE said...

awak di tag!!!!

LotsOfLove-Pearls said...

Aku tumpang BAHAGIA melihat pasangan ini..
Hws do romantic..
Dunia menaruh harapan tinggi untuk melihat keamanan di bawah pimpinan Barack Obama.
Jika dia mempunyai KASIH terhadap keluarganya, mana mungkin dia boleh membiarkan dunia terhimpit oleh KEKEJAMAN..

Hidup OBAMA!!

PIKIRSENDIRILAH said...

xsemestinya presiden berkulit hitam manis ni xsama dgn bush..
tgk condoleeza rice (ntah btul x eja)..berkulit hitam manis jugak tapi same je pendirian dgn setiausaha yg sbelumnya..so mmg xleh harap sgt..negara arab sendiripun menyebelahi israel..yang fatah sendiri sebelah israel padahal bangsa palestin tu..hanya saudara islam yang betul saje yg menyokong dan bersama2 hamas palestin..pikirsendirilah..

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

hi dear~ thanks k..
be my follower tau.. hik3

CuTeMiUt78 said...

ha'ah kan.. memang seronok klu dpt kongsi kejayaan bersama yg tersayang.. kita tgk adakah obama mampu mengubahnya..

nURmALa mAZLan said...

harap2 lps ni xde la jenayah perang

nurdaniella said...

emy, obama dikelilingi oleh orang2 yahudi.. bahkan obama menang sebab sokongan dari orang2 yahudi.. rasanya palestin tak boleh bergantung harap pada obama.. tapi, tak salah kita mengharap, kan.. mintak2 obama taklah sekejam bush..

p/s; baru akak tau, rupanya bush memang nak jadi presiden perang.. sebab tu la perang jadi agenda utama sepanjang pemerintahannya..

~~Ms.LuVLyHoNeY~~ said...

harap obama dpt mengubah segalanya

naz ilyn said...

salam..

mengharapkan sinar baru dari pentadbiran obama

lillies said...

kita tunggu dan lihat la apela yang c Obama ni bole buat.....

Harap2 adela perubahan yang berlaku....

wanhamery said...

tiada apa yg boleh di lakukan obama..dia hanya boneka kepada senat yang kuasai yahudi.

fazemy said...

Tapi dunia masih mengharapkan dia dpt mengamankan palestin tu. Sebagai ketua negara yg berkuasa kan. Tapi tak tahulah dia ni sokong belah mana. Kat US ada yg buat demonstrasi jalanan sokong Israel. Klw dah kafir tu kafir la jugak.

syada said...

btul tu emy..kalo dh kafir tu kafir la jgk..tp harap2 ade la somethng new yg obama ni akn buat..sesuatu yg baik la harapnyer..kesian tgk org2 palestin kn..nyawa dorang mcm murah sgt je..senang2 je israel membunuh..damn israel!!

AQisH said...

emm..FYI obama ni pon yahudi..so pikir² lah sendiri..

fazemy said...

Aqish - i know that. tp hope ada perubahan yg boleh dilakukannya. walau bkn unt Islam..tp unt nama dia jugak. 1st speech dia lepas jd presiden tu dia ada ckp psl Islam.