Friday, July 31, 2009

Wanita dan Komputer...Hemmm..









Kitani kadang main belasah je kan pakai komputer. Orang kata asal ada. Asal boleh online internet. Kadang2 komputer hang pun kita tak tahu apa puncanya. Td saya searching kat internet. Jumpa waidakmy ni. Bestnya. Dia cerita psl komputer satu persatu. Klw korang mmg kategori zero psl komputer ni..insyaAllah boleh tahu dah klw baca web dia ni dgn betul2.

Oleh kerana Lesen Hak Cipta / Edaran web tersebut tertera sebegini:

[BOLEH] Edar kepada rakan-rakan secara PERCUMA
[BOLEH] Cetak dan tampal di tempat awam (pantri, papan notis,dll)
[BOLEH] Cetak untuk kegunaan sendiri
[TIDAK BOLEH] Ubah mana-mana bahagian dalam laporan ini
[TIDAK BOLEH] Jual secara online atau offline
[TIDAK BOLEH] Dijadikan produk bundle percuma/berbayar
[TIDAK BOLEH] Dijadikan bonus produk/servis berbayar





maka saya ingin berkongsi dengan rakan2 sekalian. Ini link dia :



Manalah tahu kot2 ada sesape yg nak pegi beli laptop baru ke kan. Harini sampai ahad (31 Julai 2009 - 2 Ogos 2009) ada PC Fair kat KL Convention Center. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan gadget IT yang terkini. Dan pastikan anda servey dulu barang yang hendak di beli. Tidak semua items di PC Fair murah dari pasaran luar. Jangan sampai tertipu sudahla (~_~).

p/s: Saya selalu ketinggalan zaman. Tatkala orang kecoh2 dengan kecanggihan sesuatu gadget tertentu...saya tidak taksub..teruja pun tidak. Tunggu lama2 dulu, di mana semakin banyak barang baru berada di pasaran...barang yg mereka teruja dulu mesti dah turun harga nya. Yeyyy..baru mampu beli. Heehehe.

7 comments:

naurah makwa said...

betoi kak..naura pun zero

Dee said...

samalah..akak pun x tau..eh ko dh pakai N95..oklah tu..kalo x kerana nokia 3210 akak kena curi masa akak kawen..akak rasa skrg pun akak masih pakai..peduli apa..tahan lasak tu..hahaha..baling an**ng pun boleh..

fazemy said...

naurah makwa- Hehe..samalah kita. janji leh online yer.

Dee- Saya ada 2 henpon 3210 tu. Tp dah rosakla. Mmg saya pakai 2 2 tu smpai rosak habis. Klw tak rosak takde maknalah nk beli henpon baru. Saya pakai apapun smua smpai brg tu jahanam dulu. Klw tak rosak..baling kat anj**g...suruh dia pakai..dptla merasa henpon yg canggih sikit. hehehe

LotsOfLove-Pearls said...

Salam Emy,
kadang barang yg dibeli semasa PC Fair adalah produk tak tulin. tu yg LOL dengar2 lah..
sejauh mana kesahihan fakta tak tau plak..

Dan harga pun lebih kurang... Cuma yg best ada free gift..
hehe..
free gift yg dh msuk dlm senarai harga komputer.
hehe..

Diarihatiku1976 said...

wahh.. sama spesis kita.. saya pun tak suka tukar-tukat hp/... dok pakailah yg tak canggih tu... janji boleh berhubung dan bersms...ahahksksks..

arryani said...

Wei...

betul ke brg2 kat PC fair tak tulen nih...

Nape taim akak beli dia siap cakap, "tulen kak...tulen...", dgn suara garau lagik tau!!

p/s aku pun sama ngan ko...time benda tu dah suam2 kuku baru cari kat market..aaahahh

kakpah said...

akak pun haram tak tau pasal komputer ni.
bagus jugak dapat link ni. tk