Friday, July 24, 2009

Promosi Biskut Raya!!!

Ini adalah IKLAN BISKUT RAYA.

Bulan puasa dah dekat, lepas tu raya pulak. Kerja banyak, sempat ke tidak nak buat kuih raya. Takkan nak buat 1-2 jenis jer, at least 3-4 jenis. Tapi takde masa. Nak bagi mak kat kampung, sedara mara dan kawan2 datang beraya nak kene dijamu dengan cookies sedap-sedap..mak mertua lagi, atuk wan lagi.... Senang sahaja. Tempahlah dengan saya. Kenapa saya?
1) Halal
2) Bersih
3) SEDAP (ini tak tipu tau.ramai yang mengakuinya)
4) Murah
Harga ? :

1)Almond London Cookies - RM 25 / 50pcs - guna whole almond, coklat pun penuh.
2)Almond cookies - RM 20 / 100pcs
3)Hazelnut Cookies - RM 20 / 100pcs - ini memang sesuai untuk penggemar dark choc dan hazelnut..yummy!
4)Waterlily cookies - RM 20 / 100pcs (Saya tanya ini perasa apa?Tokey kueh tak tahu...ish ish ish..kesimpulannya saya rasa ni perasa bunga teratai (^_^)

Kenapa 4 jenis je? Sebab saya mementingkan kualiti. Bukan kuantiti. Biar berbaloi duit yang dikeluarkan setimpal dgn rasanya yang sedaaaaap. (Setuju..setuju..)

PROMOSI !!!!!!!
Order 20 balang, dapat 1 balang FREE.
Penghantaran PERCUMA untuk kawasan terpilih sekitar Lembah Klang.




tunggu apa lagi, boleh rasa kalau nak. (Yeyey..ada tester...tolong hantar sebalang yer..hehe)

Call sekarang
NIK - 0123857747
Damansara Utama

So sempena 1 Syaaban harini. kita dah boleh start buat preparation unt raya. Dimulakan dgn order kueh raya dulu. Untuk keterangan lanjut sila lawati http://quinybridal.blogspot.com . Nak tinggalkan pesan atau order kat sini pun boleh. Untuk promosi kali ni..saya cuma dapat sekeping biskut sahaja. Itupun dari balang tester..sob sob. Haha. Apapun saya kagum dgn Nik ni..dia masih muda, single and not available anymore tp cukup kuat berusaha untuk majukan diri dalam hidup. Selain menjual biskut raya ni, dia jugak sedang berjinak2 dalam dunia andaman pengantin. Pelbagai fesyen baju pengantin terkini dan aksesori boleh di sewa dari butik online quinybridal. Baguskan dia ni...slow2 kayuh orang kata. Lama2 akan sampai jua ke muara. Untuk Nik...smoga tros success dalam bidang perniagaan online..dan buat anda smua...orderlah kueh raya ini. (Hehe..tolong promote secara baik punya!).

5 comments:

Dee said...

wah..kemain ko promo eh..emy..apsal video hang kt tepi tu..

♥princess bongbong♥ said...

nti kalu order, die hantar mcm mane?

fazemy said...

Kak dee- yeke ada problem erk video tu..nak delete lah.

maziah - Klw lembah klang dia hantar by hand. Klw luar dia pos la. Pecah tak pecah biskutnya kena tanya pakcik posmen. Hehe

Queen said...

waaaaaaahhhhh....

dah ade n3 untuk cookies saya...thanks kak emy...muah!....komisen cookies banyak2 dlm balang key!

kak emy nieyh..tulisan merah tu sangat la menyentuh hati...waaaaaaaa...

ade cookies yang taruk arak tau untuk sedap.taruk gelatine la..ape la....tapi saya idakler...nak bagi org makan.berdosa.
Murah tau Almond cookies yang guna whole nut untuk rm25...kalau tak rm28...

kalau luar lembah klang kene charge sikit.tapi maksimum charge pun rm20. itu kalau kat hujung2 selangor la..hehehhe..kami tak hantar tru pos..tak nak biskut hancor...hahahaha

kakpah said...

dah promo biskut raya? wuih... cepatnyer.