Monday, July 6, 2009

Alya Humayraa




Comel sungguh si Humayraa ni kan..nak tido pun siap berantai2 lg. Tu blom klw nak pegi jalan2 lg tu..rantai msti pakai satu set dgn gelang tgn. Klw pakai cekak rambut ke reben elokje dok atas kepala dia smpai kat rumah. Untung ada baby girl ni kan..ada mcm2 aksesori yg lawa2..baju baby girl pun kiut2..Believe me mak si Humayraa ni tak comel cam dia. Larikkkkk..haha

8 comments:

izzah said...

kalau baby girl mmg byk akseseri comel2..baju pun comel2...
and that alya mmg comel..mata dia cantik la...

atty's said...

lawa rantai tu..

nurdaniella said...

salam emy, huhu.. teringat masa nak shopping baju raya anak2.. baju anak pompuan dah dapat 3, 4 pasang tapi anak2 lelaki sepasang pun lom beli.. bukannya apa, baju budak pompuan memang cantik2 la.. banyak pilihan.. baju anak2 lelaki ni setakat t-shirt ngan seluar jer..

LotsOfLove-Pearls said...

haha...
mama Alya Humayraa sila baca n3 ini ok..
hahhaa...

ain said...

cantiknya nama!!!

fazemy said...

Izzah - Humayraa ni kan mak dia mkn spirulina sejak dari dia dlm perut lg. hasilnya dia jd putih comel walau mak bapak dia tak putih pun. Skrg ni dah 2 tahun..dah boleh mengeja dah n petah sgt bercakap.

Atty - Itu baru rantai nk tido tu..blom lg klw dia pakai baju kurung ke..rantai manik2 mutiara tu la..tgk baju. kecik2 dah pandai nk melawa. Tp yg kelakarnya...rantai tu wat gantung puting dia. hik hik

Nurdaniella - Yelah. Mcm kita shopping dgn husband la kan kak. Baju kita dah 3,4 psl..baju husband satu pun tak jumpa lg. keh keh.

LOL - Mama dia kdg2 je skodeng..time dia skodeng nti entry ni dh page blakang. Haha.

Ain - 2 org nama anak buah saya Humayraa. Sorg lg namanya Ain Humayrah - anak sulung kakak saya. Diorg ni suka copy paste nama tau..

♥princess bongbong♥ said...

mcm princess la die..bergaya walaupun nk tido..hehe

Jamalia said...

nm anak sulung sy pun alya humayraa lhr pd 31 jul 2008.nm adik dia aakif haidar...org suka pgl q haidar he3...umo 1 taun la...nm anak sy pn mula dr hrf 'a' ngn 'h'..mmg plan nk ltk nm anak2 pgkl hrf 'a' ngn 'h'...tp alya humayraa sy x suka pki aksesori kat kpla...ikat rmbut x spi 5 mnt dia bukak...