Wednesday, July 1, 2009

Thank U My Followers




Harini followers saya dah jadi 100 org. Wahhhh ramainya. Popularnya saya. Cece prasan!. Tapi malangnya bukan semua bloger saya sempat berkenal-kenalan. InsyaAllah klw ada jodoh kita kenal dan mungkin akan berjumpa di luar sana suatu hari nanti. Apapun terima kasih kerana sudi membaca blog saya. Tanpa anda siapalah saya..ngeee.


Untuk semua follower saya, jemput ambik kambing nan seekor ni dan tepek di blog anda..hadiah ikhlas dari saya(^_^).


23 comments:

Kujie said...

Kak Jie tak de dlm senarai..sedih

huwaaaaaaaaaaaa.........tak dpt jajan!

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

same-same... hehe
mari kita berblogging ya!!

mYpRecious said...

wahh kak emy kasi kambing la sekor..
masak kari takleh ke kambing ni kak..
hahaha ;p

kakchik said...

mbeeeekkkk.... oh, ada kambing rupanya, hehe. takpelah dapat sekor pun dah boleh buat kenduri ni. jadi... kakchik ambil bawa balik la ya emy. mekasih...

Dee said...

cantiklah emy..akak amik dh..kambing pun kambinglah..walau busuk tp rega mahal..wakaka..

arnirina said...

sama-sama kassihhh...

fazemy said...

Kujie - Sbb takde dlm senarai nnti saya poskan kari kambing mamak yer kak jie. hehehe.

Qa- Ok Atiqah(^_^)

myprecious - Blh2..tp takleh mkn byk2 sgt Rafidah...nnti darah naik.

kakchik - Ambikla kakchik..mahal kambing ni kat pasaran tau.

Dee - Haah..kambing busuk kan..tp ramai je yg order lamb chop 1.

Arnirina - TQ tq..

ain said...

tahniah emy....dah seratus tu...ramaiii!!!!

Queen said...

waaaahh...macih kak emy...tomeinyer kambin nie...lebas nie nak bela kambin la pulak (skang dah bela 4 ekor anak itik sebagai pet)....

muah!..sayang kak emy....

_Gnie_ said...

toce2...
nak lagi boleh?
hehehe...
thanx emy ek...

kuIna LadyInRed said...

jenguk jenguk ada tak.. rupanya ada... so sy ambek la...

wakilkn kak jie ambik award nie nk bela kasi besar leh wat korban!

::ainbutterfly~ said...

ain jadi follower ke 100..yeah! =)

thank u so much akak(betul akak rasenye) atas nasihat n semangat tu..

fazemy said...

Ain - Kak Ain..ramaikan. Tapi ygs aya kenal brapa org je..sedih. Quantiti sbnrnya tak penting..tgk mcm blog kak ain..walau kak ain tak psg followers tu tp stiap entry ramai yg komen. Mcm tu baru bagus. Ada feedback org kata. Tp salah saya jugak...saya pun tak reti2 nk g komen kat entry mereka. Haha.

Queen - Bela la apa2 Nik..klw akak ni mau kena halau dek org klw bela kambing kat umah flet. haha.

Gnie - Makan sampai hbs yg sekor tu dulu..nnti dh hbs blh ambik yg lain lg. hiks.

Kulna - Mestilah ada...unt org ramai kambing ni. Ha bela2 smpai jd besau kobau balar.

fazemy said...

Ainbutterfly - Hehe..mekasih Ain. Seb baik akak tak umumkan hadiah unt mereka yg jd follower ke 100 tu..mau kena bg hadiah nnti. haha. Selamat berkenalan yer Ain.

naurah makwa said...

ramainya..glamour u..

sygDsyg said...

salam,,, sy ni budak bru heheeh nk gak tepek kambin tu kat blog tpi ... nk wat mcm mna eikk ... alang2 org dah kasi kan kne terima ... nti rerajin meh lew kite berblogging ... salam ukhwah ...

fazemy said...

naurah makwa - kuantiti tak penting yg penting kualiti. ngee

sygDsyg-Selamat perkenalan..saya dah ajar kat posting kek cokelat tu. Yummy!

cendawanintim said...

yes, let's blogging!

kayteeze said...

Kambing pakai spec? Waakakakaa...

watie said...

fuyooo glemernye dia :)

LotsOfLove-Pearls said...

AKU FOLLOWER KER?
haha...
bru nk cek...

Farid Rashidi said...

Assalamualaikum, salam ziarah dari kejauhan.

Tahniah, nanti jadi follower saya pula ya.

Moga segalanya diberkati ALLAH SWT. Kalau kelapangan jemputlah ke blog, bertukar link dan komentar. Agar ada sesuatu yang boleh diambil manfaat bersama.

Klik > Kembara Sufi Mencari Aspirasi

nekPP said...

miii dtg nak amek kambing! hehe.. follower dlm diam pon kena amek gek kerr..mekasih yaaa..

agak bz cuti2 melaya..free nnti nekpp zasss ekhhh...