Thursday, November 12, 2009

Impiana Cherating Resort

Mula2 kena taruk gambar makanan dulu yer kawan2..Leh main snoker kat sini yer..

Swimming pool...ala sah2 kena pakai bikini klw nak mandi kat sini..tak best betul la klw hotel mahal2 ni..


Lobi dia kot ni..

Bilik dia..
Wahhh katil dia romantik nya..

Tempat mkn...penting nih...Breakfast free..hiks ingt makan jek.
Landskap hotel. Hotel ni bertaraf 4 bintang tetapi menggunakan dekorasi traditional. Bagus2..mesti cantik untuk bergambar nih.
Gambar pemandangan hotel ni dari atas..dpt gambar yg kecik je..ygambar besar2 takleh nak copy paste. Kedekut tol. Haha.
Rate harga hotel ni around RM300-Rm400 untuk standart room. Klw untuk honeymoon rega cecah RM800 ke atas. Huwahhh dasyat!



:::Ok this is our next honeymoon location..brapa byk honeymoon daaa. Terima kasih kepada Nurmala Mazlan kerana sudi menaja percutian kami kali ini. Hehehe..tak sia2 mintak laju2 voucher tu. Haha muka tak malu. Mala..thanks a lot!

4 comments:

ain said...

wahhhh...bestnya!!! cantik tempat tu!! jeles seh!!! sape ler yg nak taja honeymoon akak pulakkkk..???

Dee said...

sebenarnya tempat ni xlah mahal sgt emy..akak pernah dok situ..

bilik cantik..environment cantik..tp hati2 ye..takut ada tikus pjt naik bilik..dulu akak penah kena kt sini..hahaha..

apa2 pun enjoy the beaches babe!!

fazemy said...

Kak Ain - Ala akak kan dh mmg ada penaja tetap. Iaitu suami sendiri. haha. Ni org dpt voucher drai blogger jgk ni..dia buat entry sape nak voucher..saya komen nak nak..tros dpt. Sukanya.

Kak Dee - Ye ke Kak Dee..saya tak pernah tido hotel mahal2. Tgk kat web dia rega Rm300 onwards.

nUR_rOsALiNdA said...

Kamu pergi tak?? Kita 1/4 ni pergi la..hehehe~