Monday, November 2, 2009

Gambar Hanis Kawin

Sumber gambar : Kredit to Adi(^_^)



















Hanis..kawan yang saya kenal pada hari pertama persekolahan..yang setiap liku hidupnya saya ikuti. Dia adalah seorang yang cantik di mana saya ungkapkan sebagai "orang cantik selalu tak bahagia"...dan kini dia ibarat Cinderella with happy ending. Cuma..bezanya Cinderella kurus la. haha.

17 comments:

wongjowo said...

sori yerk..hubby dia nampak kertu...
anywhere..congrats!

fazemy said...

Hehe sound direct. Laki dia tu duda la Kak Wong. Anak 2 dia jaga. Oklah pilihan dia yang ni..dari lelaki bujang blom tentu leh pakai. Huu..

~mrs azmi~ said...

duda pon dudalah... yang penting hati.. ye tak??

klu poyos dapat kawen ngan org bujang tapi pas kawen menyusahkan bini, baik tak yah! hahaha!

ain said...

tahniah utk hanis. semoga kekal hingga akhir hayat. Dah jodoh kan. suami hanis dah matang psl rumahtangga, so senang le sikit.

naz ilyn said...

salam... moga Hanis bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat dan jodoh itu rahsia Allah dan itulah yang terbaik buat kita dan juga dugaan kita.

Akmaelinda said...

emyyyy.jahat tau ckp cinderella kurus.kak hanis lawa ok.tak per biar duda,hati baik.

rindus.

S u H a I d A said...

wah..gambar 'kamera' kt ada...hahaha..cinderella kurus ek..hehe

fazemy said...

Hehehe. Akma..shes gained weight lagi masa nak kawin ni. Sampai mak andam kena oter baju kawin dia bagi besar. Haha. Btw dia mmg stunning haritu.

Psl duda tu pun mmg ramai ckp2 blakang. Biasala. Family dia pun mulanya tak restu. Tp her husband tu mmg deserved for her la. Dia bkn type laki org nak cari pucuk muda ke apa. Mmg dia dah lama menduda. More than 5 years. Consider lama la tu kan. Biasa org laki ni..kubur isteri merah lagi dah kawin lain. Pastu anak2 mmg dia jaga. Nampakla kan dia lelaki yang bertanggungjwb. X-wife dia hidup lg yer.

Pastu Hanis ni kan slalu kena tggl dgn lelaki. Sampai kurus kering dulu dia frust menonggeng. Dan skrg I know she's happy. Tgk badan dah tahu dah. Haha. Tapi diorg mmg sgt sesuai. Umur..status tu bkn penghalang. Bknkah jodoh pertemuan tu di tgn Allah.

awin said...

suke tgk muke hanis kawin ari tu...
nmpk mcm bahgia sgt...
senyum je x putus2...

fazemy said...

Yang husband dia lak segan2 sebenarnya. tu pun pengapit dia suruh senyum klw tak muka serius je. Dia malu sbb smua org pandang. Haha. Ikut husband Hanis tu tak nak bersanding..tp buat jgk sbb nak bagi Hanis merasa. Bila lagi ye tak. Oklah diorg. Aku pun hepi tgk diorg. Dpt org tua ni bagus jgk. Ikut je kita kata. Pastu asyik megalah je. Kelakar tgk diorg. Happy(^_^)

♥princess bongbong♥ said...

wah.....meriah nye...

kuning diraja lg..

cinderella kurus..hahaha

atty's said...

senyum je perantin perempuan nya ..suka tgk ..

Dee said...

tahniah utk kawan emy tu..si hanis..cantik dia..berseri2..wah..ada tari-menari mcm kenduri kawen kt umah akak je..

LotsOfLove-Pearls said...

Meriah..
Meriah..

S u H a I d A said...

em..hanis ni masa sekolah lagi mmg cantik kan??okla tu..mmg nampak sangat dia happy..rasanya mmg asyik senyum jela dia..asalkan happy..tak kisahla duda ke tak..kadang2 ati kita perlu diutamakan..biarkan orang nak kata..=)

izzah said...

emy pon choomell jadik pengapit.. :)

adi84 said...

Hahahaha, terserempak lak ngan blog si emy nie hehe.

Yup, mmg hanis nampak berseri sgt² hari tu.

to emy: thanx sbb publish my pic here (^_^)V