Monday, November 23, 2009

I have a dreams..

Saya bercita2 nak jadi suri rumah tangga sepenuh masa. Bangun pagi sediakan sarapan untuk suami dan anak2. Eceh. Pastu kemas2 rumah, basuh baju semua, lepak tgk TV main internet. Dlm pukul 4 buat minum petang. Test2 resipe baru..klik2 gambar pastu taruk dlm blog esoknya. Hehehe.

Trasa nak tukar blog ni jadi blog untuk resipe je. Sbbnya sekarang ni saya rajin sangat memasak. Mood chef datang menjelma. Pastu dah tak tahu nak cerita apa kat blog ni..sbb den tahu ramai kengkawan skodeng baca kat sini..pastu ada plak ipar duai mak ayah memandai2 lak nak baca jugak. Terpaksalah den hipokrit klw nak bercerita kat sini...klw cerita benda betul kang korang kata berlagak...klw cerita yang elok2 kang kata hipokrit...

Tapi psl nak jadi fulltime housewife tu betul tau. Impian saya stiap hari jam 8.30am bila tiba masanya untuk ke office. (^_^)


p/s: Sape teror wat entry berpaswod tu...tolong ajarin daku boleh.

7 comments:

ain said...

nak berhenti keje..??? tak nak tunggu sampai dh ada baby dulu ke?? klu takkk...sunyiiii!!!

kakngah said...

aku xlama lg full time mem la.. contract keje dh nak habis. tunggu masa nak bungkus ofs jek. jgn jeles tau!!!!

eya said...

erm..btl tu,tggu ade baby br benti keje. mmg bosan kalo sorang2 kt umah. Tp mmg best x keje ni..bnyk ms terluang utk family

Fazemy said...

hehehehe...itulah kak ain. sbb pikir nnti boring la dok tabahkan hati dtg opis jugak nih.

wahhh bestnya kak ngah. mmg sgt jeles. saya kan nak benti keje..tp segan nak ckp dgn bos..tak smpai hati nk bg resign letter kat dia. sob sob

eya- btol btol btol

honeysour's blog said...

aku tak jumpe lagi tutor utk entry berpaswed...
hehehe...

LotsOfLove-Pearls said...

okey jek kalau emy nak jadikan blog ni blog utk resipi2..
boleh jadik panduan kepada yang kureng sikit nak masak (mcm LOL)
Hehe..

Kalau dah ramai yg baca, maka makin popularlah blog emy..

Nurulhuda|Adlie said...

emie, aku dah try buat protected entry aritu, pastu delete, sng je kot.. tapi entry real belum lg lah, belum ada rahsia, haha, ko boleh chaiyok!

sambung la entry spore.. tgantung jek.. nak gak baca.. kata tak penah pegi lagi.. :)