Friday, March 6, 2009

Kereta Aku Masa Dok Jeddah Dulu

Sila kagum.























Haha....berangan.

21 comments:

ain said...

fullamak emy...kasi akak pinjam 1 boleh..????

p/s..dari angan2 akan dtg usaha utk dijdkan kenyataan..tul tak..???

DrSam said...

kejayaan dan pencapaian hidup memang bermula dengan angan-angan dan cita-cita.

TiNiE said...

tapikan emy, kalau yer pun tu keta emy...emy takleh drive kat jeddah sana, nanti hubby kena tangkap masuk penjara...hehehehe..tapi ok la jadi mem...org jer drive ke sana sini

izzah said...

Emy..boleh terbang tak keta nie?

Diamilikku said...

berangan bagus untuk kesihatan mental...

kuIna Jentayutiara said...

fuyoooo... pinjam 1 boleh.


nk g stesen kulit kerang beli Ferrari sebiji...

fazemy said...

Tapi kereta i ni dah hilang tau kwn2..hilang bersama2 dgn kereta Porsche Sultan Kelantan tu. Heee.

Kak Ain - I ada satu je lah..nnti u tumpang i jelah k.

DrSam - Betul tu. Tapi tanpa usaha mimpi tak kan jd kenyataan.

Tinie - Andai kata saya mampu pakai kereta sebegitu, dh tentu saya punya driver kak Tinie. Hik hik. Berangan keduniaan lg.

Izzah - Ni kereta bukan kapal terbang. Ahaha.

Diamilikku - Kdg2 benda yg kita tak pernah terfikir mampu dimiliki boleh jd kenyataan. Rezeki tu kan Allah yg tentukan.

Jentayu - Saya tumpangkan je lah yer ke stesen kulit kerang tersebut. Nanti takut klw org lain bawak tak reti masuk gear. Haha.

kakngah said...

xslh berangan.... syiok ape..
lg pn free maaaa....

nurdaniella said...

isshhh emy ni.. iya2 la akak tengok.. berangan rupanya..

atty's said...

mana tau nanti jd kenyataan..hehehe

naz ilyn said...

salam...
perhhh... semua boleh terbuka kalau kete tu jalan masa terbukak macam tu macam mane ekkk... tapi memang kelas.

lillies said...

hua..hua...hua...bole caye ke???akak ni..pandai tul wat lawak ek..hehehe...

Mya said...

takpe berangan tu la yg memotivasikan diri untuk buat angan2 tu jd realiti.. teruskan berangan! hehe..

honeysour's blog said...

kagum aku sangat2 mi...

hehe

akula said...

Kawe ada jugak keta ni..mcm mana boleh sama. Kawe beli dari demo atau demo beli dari kawe..he3x jange marah. (gambar nya aje)

CuTeMiUt78 said...

mana tau, berangan blh jadi kenyataan kan..blh ler tumpang naik..heh..heh.heh

sirNik said...

tak mengapa..suatu hari nanti mungkin tercapai jugak impian tu..

Dee said...

hahaha..berangan..tp xpe berangan itu percuma...

fazemy said...

InsyaAllah..

Masa saya sekolah dulu saya berangan nak pakai kereta pada tahun 2005. Masa tu kerajaan kata akan turunkan harga cukai bla bla..dan harga kereta pada tahun 2005 akan turun. Waktu tu saje2 je ckp..tp agaknya berkat sebut 44 kali kot..dh jd doa..alhamdulillah pada tahun 2005 dpt gak pakai kancil sebijik.

Mmg tak terbayang pun akan mampu pakai masa tu. Time tu tgh study lg. Mak beli kancil tu sbb dia nk wat blaja kereta, nak ambil lesen JPJ..last2 dpt lesen tak nak pakai dah..apa lagi..rezeki..rezeki..

10 thn akan dtg klw korg ternampak kereta honda cenggini kat Malaysia..sayalah yg pakai tu. Hiks.

chimera said...

dah mcm robot tranformers dah ha

.::c!kzUrA::. said...

wahhh canggih giler..kalu la dpt satu..