Friday, March 13, 2009

Body Part Manusia Untuk Di Jual

Location : Rusia











BERMINAT NAK BELI?


18 comments:

Suehaida said...

Ya Allah emy..nape la blog awak dipenuhi dengan info yang menyeramkan ni..ish2..

fazemy said...

Sue..kita shock masa tgk pic nih. Tu yang nak kongsi dgn korg jugak tu.

Queen said...

hahahaha.....kak emy...nak beli....
kaki 2....torpedo satu..buat sup!
hehehehe

ain said...

Ya Allah...emy,mana dpt gambo2 ni, mengerikan!!!!mau kembang tekak.

naz ilyn said...

salam...
alahai... nak beli kepala satu nak buat perhiasan... tak tergamak.

MuhD NoR AzyM said...

Errkk..layan..(wueekkk!)

cendawanintim said...

receive email ni jugak..

lillies said...

Ya Allah kak....!!menakutkan jer....
huhuhu..

CuTeMiUt78 said...

uish..betul ke bodyy manusia tu..menyeramkan je

nurdaniella said...

isshhh.. emy, betul ke nih?? leh tahan 'ek hidung diorang dengan bau mayat2 tu..

Qaseh said...

giler ke aper diorg nih...!!! x terasa ke diorg ni time potong memotong?...uweeekk...

awin said...

uish...dasyat...

atty's said...

emy.tu org bonar ke.pelasu..ngeri ..seh

Cursive said...

Selambe je makcik tu lepak situ sambil silang kaki, macam dekat tempat penyembelihan lembu je, sumpah.. lepas ni aku tak makan daging dah..

wongjowo said...

goreng pon sodap!

D i a n A z w a said...

ya tuhan, serius ade perkara camneh?
nauzubillah..

Queen said...

ade ker?
bukan kot...
takkanlah...
ngeri la dian....

izzah said...

ini betul2 ker cobaan????
ya Allah..mcm2..takutnye..
ngerinye..
kembang tokak den!!