Friday, March 20, 2009

Gambar Selebriti Bertuala di depan Cermin

Hot topik dalam Kosmo hari ini. Minggu depan haku delete gambar ni. Dosa ok!



(GAMBAR TELAH DI DELETE ATAS NASIHAT UNTUK TIDAK MENYEBARKAN KEAIBAN ORANG LAIN!)




p/s: Alah korang ni..gambar orang pakai towel pun nak tgk. (ikon jelir lidah). Dont get me wrong..saje boh gambar ni coz merupakan keyword plg byk masuk blog nih. Sapepun yang tangkap gambar Kak Kiah tu tak kesahla kan..maybe suami dia time tu. Lgpun cantik je dia..perumpamaan yang sesuai untuk gambar tersebut ialah :
"Orang cantik klw pakai apapun tetap cantik."
:-)

19 comments:

tipahvogue said...

zakiah anas kan tu??? oh my goshhhh!! what da....?!?!?

lillies said...

salam kaka..tu zakiah anas kan?
ke sebab tu yg dia nak cerai tuh?
tatoot...!!!

nurdaniella said...

uiks.. tak ku sangka gini rupanya perangai zakiah anas.. takkan suka2 jer kot..

ain said...

apa nk jd le ngan artis2 kita ni kan.

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. oooppppsss.... napa cenggitu plak jadinya

LotsOfLove-Pearls said...

adedede..
gambaQ peribadi dier ar tue..
tapi 'terlepas' kat umum..
cian dier..
huhu..

Anonymous said...

Ramai lagi orang - baik orang biasa atau artis - yang ambil gambar suka2 mcm ni. Bukan dia bergambar dgn jantan memana pun. Menagapa buka aib orang dan mengundang fitnah. Ini dah kes aniaya!

@cu SaYaNg said...

acu ada emel gmbr dia nie
x sangka lak dia sggup b'gmbr mcm tu...

atty's said...

mcm zakiah anas yo..jht org yg sebarkan gambo dia tuh..

~wAniE~ said...

ya ampun...mcm2 la dorg nie...

KaSiH said...

betul ke dia tu...apa2 la ek...jgn kita mcm tu sudah...

Azie said...

ho ho.. zakiah anas eh.. caya laa, dah 40 tapi berhati muda yea..

ujie said...

em..x brani ni mgomen he3..

kakchik said...

nasib kakchik baik, terlepas dari dosa mata & etc.

baguslah emy dengar jg saranan org lain utk elakkan dosa.

wongjowo said...

alah..dah delete ler plak..
camno aku nak komen nih??

Kujie said...

baca blog org lain, katanya teknik photoshot

Dee said...

wohoo!! zakiah anas ke? tp org cantik x pakai apa2 pun tetap cantik..kehkehkeh..

fazemy said...

Cis Kak Dee..sempat lg tuh. Btw ini adlh gmbr pengajaran yg tak sudah2. Toksahla amek gambar cenggitu pada zmn2 cyber nih. Cepat benor tersebarnya. Photoshop? Rasanya taklah..mmg dia la tu.

kakngah said...

alamak.. aku ktgln ketapi ler...