Friday, February 5, 2010

London...Here We Go!

Air Asia ada buat promosi ke London. Harga dari RM899 sehala.

Book dari : 1 hingga 14 Februari 2010.
Travel pada : 4 May - 30 Oktober 2010.






Wahhh cantiknya Londin Bridge di waktu malam









Hobi saya sekarang ni melancong. Erh bukan..hobi saya berangan je. Huhuhu. Happy friday everyone.

12 comments:

Queen said...

Waaah...london..syoknyer..kak emy.....kitorang tgh kumpul duit nak gi turkey next year..jom...

Dee said...

eh2..si queen tu sama ar ngan dee..tgh kumpul duit nk gi istanbul..hahaha..

fazemy said...

Isketambola...jom jom. Nak ikut nak ikut...ajak tau nnti. hehe laju jek

LotsOfLove-Pearls said...

lawa-lawa...

nak kumpul duit dulu.
tunggu next promosi lak.
hehehe..

atty's said...

bilo lah den nak sampai ..nie ..
takpe emy berangan dulu nanti jadik kenyataan insyallah .

@cu SaYaNg said...

wah emy,syok nye p LONDON
murah tu...bila pegi nye?

@cu SaYaNg said...

Queen::

buka le blog acu,kalau nak tau info tentang turkey..acu baru ke sana bulan 5 thn lps ;-)

ain said...

emy dh book lum ke london ni?

kakchik said...

assalamualaikum emy.
kakchik ingatkan emy dah nak bertolak ke London dah...
kakchik nak pergi UAE dulu.

Hanisumayyah said...

ayooo...ingatkan yerlah emy dah nak bertolak ke London..pandai betul buat lawak...tapi takper jom kumpul duit dulu...

fazemy said...

Tengah tunggu orang sponser ni. Ada sape2 kesian kat saya tak? Sponserla saya. huhuhu

syafawati said...

ustaz dah sampai london 2x :) anak nye bakal menyusul pakai duit suami..muahahah