Thursday, February 25, 2010

LOGIN FACEBOOK DAPAT RM100

Kaedah baru untuk menikam kawan-kawan. Dan saya tengok yang join nya pun orang yang tak sudah-sudah nak kaya tapi tak kemana pun. Tak belajar dari kerugian masa join MLM dulu ke? Kan saya selalu pesan "JANGAN SERTAI APA-APA JENIS DOWNLINE UPLINE CENGGINI JIKA ANDA YANG KENA KELUARKAN MODAL! DONT YOU EVER JOINED THIS!"

Memangla modal yang kena keluarkan sikit je. Takat celah gigi je orang kata. Kalau rugi pun tak terasa. Kalau untung balik modal berganda. Tapi toksahla mencuba. Ada banyak cara lain untuk jadi kaya. Mungkin akan ada seorang 2 yang berjaya jika anda memberi sokongan dengan menyertai mereka. Tetapi ingat doa mereka yang tidak berjaya seperti anda. "Pulangkan duit aku..." akan terus menghantui hidup anda.

Di bawah adalah keterangan tentang program Login Facebook Dapat RM100 ini :
----------------------------------------------------------------------------------
The system is like game2 dlm facebook.sebelum kita main kita kene daftar dulukan....cthnye kalau main farm ville kene daftar dgn farm ville...kalau main ngan mafia wars kene daftar dgn mafia wars kan...so sama dgn program ni kalau nak dpt duit kene la daftar dulu utk join program ni... Baru dpt duit dgn login facebook anda....bila tak daftar mcmana nk dpt duit??? dlm program ni bila awak add kwn dlm fb maka awak membuka peluang pd kwn awak utk dpt duit juga.
Bila kita main game di facebook kita dpt wang palsu tp bila daftar program ni dpt wang betul so modalnye kene la yg betul....tapi modainyer murahnyer berbanding keuntungan yg akan anda terima.. so kalau minat reply kalau tak minat abaikan ye. <-----Bila orang sebut kena keluarkan modal, sila abaikan orang ini. Saya main farmville takde kena daftar pun, takyah bayar duit papepun..cuma bayar internet je la. hu

PROSES PENDAFTARAN adalah anda boleh bankin kepada saye dan saye akan terus mendaftarkan nama anda dgn segera....semua manual dan teknik akan di emailkan ke email anda beserta website peribadi anda.website peribadi anda boleh digunakan utk mengaccess semua audio dan video education yg diberikan..bersedialah utk menjalani proses pembelajaran online yg mudah dan mendapat hasil yg lumayan (RM100 ATAU LEBIH DARI ITU))...

rm100 for registration..
Details: nama,alamat,no tel, email, akaun bank no,nama bank,username yg nak digunakan.

Bank in maybank saya sebagai referral
MAYBANK2U; %!#%$#^^
NAMA DIA #^$^#@^
Email: @%!@%$#^
TEL: @!%#$^^

Sms bila bank in kpd saya. <------Amboi amboi amboi....senang je ko mintak duit orang yer.

---->bisnes ni senang jer...mcmni yer....bila awak join awak kene ade downline....downline awak tu akan bankin terus kat awak rm100,,,pastu downline awayg ke2 awak kene serahkan payment tu kat upline iaitu kat saye utk sy aktifkan....kemudian downline awak yg ke3 dia bankin kan kat awak...jd awak dh dpt untung rm100 kan....then downline awak yg ke4 awak bg kat saye jugak payment nyer......ini bermaknan dlm 4 org downline awak 2 org telah awak bg kat sayer................itu dipanggil reverse two up.............. <---Macam kau je yang dapat duit lebih ni. Ini tidak adil!

kemudian.......downline awak yg ke5 atau ke6 atau ke7 sehinggalahhh downline awak berjuta2 semuaaa awak punyer.......semua rm100 masuk dlm bank awak.....

----->jadi apa keuntungan system reverse two up???hahhh apabila downline awak buat bende yg sama jd awak dpt rm200 dari setiap downline awak kan....so kan awak untung jugak......

------>Tapi mesti awak pening nak mencari downline kan?????Itu tak menjadi masalah....lepas awak join saye akan bg teknik2 dan tips2 yg berkesan downline awak yg akan mencari awak utk jadi upline dior...hahahhh senangkan......jd awak tak perlu cari org...org yg akan cari awak......jadi lepas awak berdaftar dan ikut 100% teknik saye, ramailaahh peminat awak nanti... <-----huhu tolongla. Ayat manis. Saya tgk dia punya friend list skit dari saya..kelakar la dia ni.
------------------------------------------------------------------------------

Saya reply kat dia : "Takpe, terima kasih je. Just nak tahu tentang program ni. Sebab saya rasa kalau saya join ni awak yang dapat seratus tu bukan saya :=p. Lagipun saya tak perlu peminat yang ramai untuk menjadi kaya."


Hahaha..giler kejam. Tapi itulah. Saya yakin program ini akan berkembang maju di facebook. Student2 yang sengkek akan ramai melabur dalam program ni. Dengan harapan duit yang dilaburkan akan menjadi segunung bukit. Tapi percayalah, bukan senang nak jadi senang.

Petua saya untuk jadi kaya, bukan kaya tapi duit tak putus-putus insyaAllah. I always do this and ianya berkesan:
1) Bagi duit dekat mak ayah tiap2 bulan.
2) Selalulah menderma bila korg ada duit. Walau 50sen cuma. Janji hati ikhlas.

InsyaAllah mujarab petua ni. Cubalah.

10 comments:

Queen said...

betul..ramai yang duk join....jadi fan...pe benda lagi lah..pastu ade plak yang percaya..siap tanya nik betul ke tak..jawpaan nik senang je...nik tak tau sebab tak join..nak tau tanyalah yang join..

tapi serius tak percaya. Kalau macam tu punya senang dapat duit, takdelah org susah dah kat malaysia ni. Nak duit kena usaha. Nak duit kena berserah pada Allah....

Saya dengan ini setuju 100% dengan kak emy!..Hidup kak emy!!

Say no to MLM!

mYpRecious said...

baru kejap tadi dapat komen ni dekat blog kite.. adekah benda yg same ni akak emy?

"Salam 
Relax dulu.. bace dulu. Jgn Ignore.

Suke on9 fesbuk? Hari2 on9 fesbuk. Pastu dapt kawan ramai.Beratus beribu kawan kite ade kan. So cube Pk. Kalo hari2 kite on9N tiap2 bulan jugak kite bayar broadband, Streamix. N sewaktu dgnnye, Tapi kite? Tak dpt pape. FB n TM gk yg untung kan.Skrg ni tak payah tggu lagi. Hanye bermodalkan RM 30.00
Seumur Hidup.
Dan kite tak perlu susah2 nak cari downline. Dan takde beza darjat.Yg penting,Anda Rajin dan ramai kawan.
Bayang kan. Rakan Fesbuk anda 200 org.
Jika 100 org join
RM30.00 X 100= RM 3000.00

Peh. Lumayan tuh.Bagaimana seterusnye??Takpayah kerja. Or bercakap dgn pelanggan.
Senang kan?Dan rakan2 anda akan mgumpul rakannye yg lain. Ni bukan MLM or Direct Selling.Ia adalah Pendapatan On9 secare Rangkaian. Saya Untung, Anda Untung, Rakan Anda Untung.
Takde Sape rugi kan? Setakat RM30.00? takde masalah bg saye. 
Anda Pula? Ayuh. Mula sekarang. Hanya klik di

http://rm30.kuasarm.com/?id=EzanIdma

Ubah hidup anda. Wah!"

P/s tk logik lnsung RM30 dpt ubah hidup.. motip betul..

Diarihatiku1976 said...

saya confirm takkan terjebak dengan benda ni semua.. i tak suka... hihi.. mana ada benda mudah nak kaya..

precious innocent said...

salam,

good info.. sy pun dah share entry u nie kat status kwn sy yg kebetulan btanyakan hal nie...

nak jugak share kat status sy, tp takut ada kwn2 yg terasa sbb ada gak 2 3 org kwn fb sy yg join benda nie.. & sy rasa depa pun tau skim nie mcm mana.. so xnak kecoh2 sy share kat status kwn sy...

-mama emma®-

Anonymous said...

Every time I come across so-called "peluang" like this, I check dulu hukum halal haram.

So far, mana2 yg kata "tak perlu jual barang" generally are get-rich-quick scams (read: skim cepat kaya) and not "business" like these ppl always claim to be.

Anonymous said...

Usually, a brand new website takes about six months to one
year to appear in the SERPs of Google, assuming the service provider is worth their salt.
This means you tend to be copying it through file sharing websites like rapidshare,
megaupload, hotfile, etcetera. It's a competitive world out there on the world-wide web, but SEO consulting can help you dramatically improve your odds of being found in the din and getting your message across. This will not only help you find the best service provider but will help you build an idea about the recent SEO market. Is professional search engine marketing the thing that you need. The algorithms are not known publicly, but one thing is certain, is the search engine websites that the information is relevant to the purpose of the preferred site. Pages and articles are very different, as far as Joomla is concerned. Second tool for power suite is website auditor. The businesses have understood the need to take SEO services for attaining good search engine placement. For those of us who are using the internet to make money, we all know that it is absolutely essential to get visitors out to our websites. It is a sagacious process that has become even tougher with the continuous changes in the algorithm of the major search engines especially Google. If your website deals with certain products or services, then conduct a proper research on these and then form your SEO content. Advertise by Selling Branded Products. Immediately the word free caught my eye. These professionals follow ethical SEO strategy and effectively implement it that finally increases your website visibility. It has been designed especially for business purposes and it holds biggest importance for your B2B online marketing strategy. Today, it is necessary that you scout the market for the best SEO Host that can help you achieve this. When a person enters a keyword into the search box of a particular search engine such as Google, there will be scores of results showing out which are a result of a search engine algorithm devised by that particular search engine. You need the keyword and phrase in both title and description. If customers like what they see, they just might go on reading.

Stop by my web-site: dalseong.net

Anonymous said...

Wonԁerful ρost! We are linking to this gгeаt cоntent on our
websіte. Κeeр up the gooԁ wгiting.


Alѕo vіѕіt my weblog Read More

Anonymous said...

This blog was... how do I say it? Relevant!! Finally I have found
something which helped me. Cheers!

my page ... internetradio

Anonymous said...

Wіth dozеns of radio appѕ foг i - Phonе availаble in
і - Tunеs, there is an aρp for еѵery cаtegorу of musіc lover to lοve.
Many ρeople wіll bе happy with rеplаceаblе batterieѕ fοr home use and occasіοnal outіngs.
Pгofferіng multіfariοuѕ benefitѕ tо the adѵеrtisers,
it is a quintеsѕential resort for compаnies big
or ѕmаll.

Revіew my homеpаge :: http://sitnex.net/read_blog/72506/painless-radio-products-described

Anonymous said...

Upon examining some etymological dictionaries, one can conclude
that games are a creative expression of the human
spirit through the creation of an activity that has an entertaining, instructive and competing element.
Then came the ultra-popular Arkham games, that
place you, like never before, into Batman's shoes as he skulks around and knocks hoodlums heads together (literaly). Well, you can have that same chess engine on your Android mobile phone, courtesy of Droid - Fish.

My webpage - Recommended Internet site