Tuesday, August 11, 2009

Wall And Glass Sticker
























Ada macam2 patern wall sticker nih...nak tgk yang lain2 lagi pergi kat link ni:

http://cid-da1ed1bb44af5f2c.skydrive.live.com/self.aspx/Wall%20%7C0%20Glass%20Sticker%20Album

atau email ke: kidxzone@gmail.com


Link dan email adalah company berlainan. Yang kidxzone tu bg sample gambar guna format pdf jd saya tak dpt nak paste kat sini. Apapun smua nya cantik2 blaka. Yang penting kretiviti orang yang nak menepeknya nnti.

Harga around RM50-60 cenggitu unt 1 set. Tapia da jugak yang harga kurang dari RM30...dan ada jugak yang lbh dari RM100. Tgk saiz dan patern gambar tu lah.

Selamat berdekorasi.




Update on 26 January 2010 : Wall sticker macam ni dah banyak terdapat di pasaran. Kat pasar maam jual sekeping RM3. Saya pernah jumpa RM10-3 keping pun ada. Sebijik sebijun macam yang saya beli online dulu.

9 comments:

izzah said...

cantik2 nye...
tapi kalau tanganku yang menepek..
jadik cantik jugak ker??
seni berseni...

fazemy said...

Haha...sticker ni jenis blh bukak2...jd klw tak kena blh tepek lagi.

fahana_ann said...

wa.....cantik cantik..tak keluar rumah dah macam tu..hehehe

kayteeze said...

Uwaaaa......

Memang cantik !

Kak tie suka bunga2 tu... rasa ceria pulak !

♥princess bongbong♥ said...

wah smart giler!!!

yg penting pooh ade..hehehe

bunge kaler purple pun cantik..

suke jugak tiang lampu tu...huhu

nahmy said...

menarik...lebih2 lg jika jimat dari mengecat seluruh dinding

watie said...

salam...

cantiknye cam dah tergoda nengok kikiki

Dee said...

oh..ni utk raya ke? hahaha..

cyra said...

jemput tengok kat blog saya.. ada jual wall sticker jugak! cara nak applikasi pon ada... sticker nih semuanya datang direct dari korea... :D