Monday, August 17, 2009

Gambar Best Harini

Ajai & Liza Akil & Waheeda










Bestkan!

17 comments:

ain said...

errmmmmm...semoga jodoh mereka selamanya!!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

muka waheeda gabra je. hehe

LotsOfLove-Pearls said...

best jugalah...

harap2 dorang bahagia..

kedua2 pasangan mempelai nampak bahagia dengan pasangan memasing..

LotsOfLove-Pearls said...

hye emy..

cam xleh terima jer aku baru follow blog emy..
Haha...

tapi xper..
aku numb chanteQ: 111

atty's said...

semoga mereka berbahagia..

fazemy said...

Klw gosip artis kat Msia ni mmg smuanya betul. Sedihla klw tgk org yg pernah kita kawin...kawin lg skali dgn org lain. Sob sob..

Papun x-wife Akil tu dah ada tudung jenama sndiri dah. Penangan kontroversi. Huuu..

fazemy said...
This comment has been removed by the author.
LotsOfLove-Pearls said...

Rasa nak selami jer hati Waheeda cmner sbnrnya?

Tidak rasa bersalah ker ngn Isteri Akhil.

Dulu, sampai nangis2 coz nak nafikan.

Siap ckp "Sarang tebuan jangan dijolok.."

Kahkah..

Lawak jer ingat balik...

kasihan sungguh..

tub..
tub..

kahwin dah..

LotsOfLove-Pearls said...

Emy..
even aku baru jadik follower ko tapi aku masuk dlm list juga antara gud listener ko.. hahaha..
kira top 10 jugak..
hehe..

so, ko kena say syabas juga kat aku.. hahhaha...

aku suka lagu wassini.. :)

nekPP said...

emy..liza tu sape ekh? hehe kureng pengetahuan daaa

Diarihatiku1976 said...

eee tak suke-tak suke... tapi aku suka tgk jer.. wakakakka

fazemy said...

nekPP - Liza tu orang astro. Mmg ada scandal dgn Ajai sebelum Ajai bercerai dgn Nurul lg. Liza ni lg tua dari Ajai tak silap. Wahhhh gosip artis. haha.


Yelah2 LOL...syabas beti syabas. Tu la aku pelik...dah lama follower aku tu tak bertambah. Orang nak komen kat entry aku pun segan2 coz aku pun segan2 nak komen kat entry korg..wakaka...alih2 mlm td tgk ada pertambahan...rupa2nya ko LOL...ish ish ish..

tangsibaru said...

Emy, biarlah mereka dan harap mereka berbahagia sampai akhir.. Aykay

Dee said...

x suka sebenarnya..bila dh runtuhkan rumahtangga org lain pastu happy2 kahwin..tp sapalah sy kan..hehehe..

sy ucapkan moga mereka berbahagia selamanya...

fahana_ann said...

tak nak cakap banyak. yang penting, jaga 'masjid' baik2..

♥princess bongbong♥ said...

semoga bahagia smpi bile2..

jgn la bercerai berai lg..

S u H a I d A said...

hehehe..cam tak caye..akhirnya semua mereka akan kawin juga..hahaah