Wednesday, August 5, 2009

Jom main GAME ONLINE dan MENANG HADIAH

Olay online game : http://www.findfairness.com/game/

dan menangi

-iPhone 3G,
-Sony Cyber Shot Camera,
-Olay Whitening Products
-& Cash Prizes

SETIAP MINGGU.

Sape yang boring2 tu g la main benda alah ni dari korg main solitare spider tu kan. Ada 4 games tak silap saya. Smlm dah try main..tapi takmo layan sgt..nnti addict hbs smua keje tak siap. Haha.

Ada game:
1) Cari perkataan tersembunyi
2) Susun cawan (Mcm game susun batu bata tu)
3) Kejar vitamin dan huruf yang diberi
4) Game yang mcm menari ikut anak panah tu. Tekan kat keyboard.

Layan malam2 besttttt....



p/s Berbaur perli tak sudah2 lg--tak suka posting psl politik sbb tahu mesti akan ada org nak meroyan : Tergelak tgk buletin utama smlm bila PM ckp yg pegi wat demo haritu di bayar. Hahaha... (Klw aku tau dpt duit aritu takyah la susah2 dok main game olay ni dgn harapan dpt cash prizes..hu)

4 comments:

Dee said...

eh..byr eh..akak pun nklah..jom join emy..org atas mana yg nk byr kita ni..leh ar..pastu kita pakai baju pembangkang..cam x biasa..hahaha..

Queen said...

"Yup...'VM' bayar saya satu juta utk hadiri itu kumpul2..."


ini mengutip kata2 salah seorang tahanan ISA tu la...

yapperda!...itu pun tarak boleh pikir..hihihi...


kak dee...kalau kene bayar satu juta saya pun nak kak...anak cucu pun boleh makan lagi...

@cu SaYaNg said...

wah..best nye
tq emy..acu nak try le lps nie

izzah said...

games???mcm best jer..hehee..
dapat hadiah betoi ker nih??wah..mcm la saya nie pro sgt..hehehe..leh try kalau bosan2..kan..