Friday, August 7, 2009

Fakta Menarik Hari Ini

Pada 7 hb Ogos 2009 (harini)

Pada jam 12, 34 minit dan 56 saat .

Masa akan menjadi :12:34:56 07/08/09 Dari 1 hingga 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9



Ini tak akan berlaku sepanjang hidup anda lagi!!!

8 comments:

ain said...

betullah emy...!!! fuyyohhh..terer emy cari fakta ni!!

awin said...

huhu

izzah said...

today is my birthday..heheehhe..
kira hari nie hari bertuah la..
tapi tak perasan dengan masa bertuah tu..;)

@cu SaYaNg said...

nk kena celebrate nie..hehehee

MuhD NoR AzyM said...

Tgh makan time tu..hihi

arryani said...

Aku cepat2 amik gambo kenangan masa baca N3 nih...aaahahah

fazemy said...

Kak Ain - Ni fakta yang di forward oleh Awin. Saya klw psl tarikh ni tahu tang public holiday je. hehe.

Izzah - Hepi besday to you. May all ur dreams come true(^_^).

Acu - Hehe jgn bergerak time tu...

Azym - Haha..ko melakukan sesuatu yg jarang org lain tak lakukan time tu.

Arryani - Haha kelakar.

fahana_ann said...

wah, hepi beday for 07/08/09 izzah..hehehe..nanti singgah kat blog izzah nak ucap..istimewa ni..thnx tuk fakta menarik ni