Thursday, August 20, 2009

Jualan Baju Raya


mailto:fazemy_2002@yahoo.com untuk booking dulu pun takpe. Bayar hujung bulan ke..bulan depan ke..jgn tahun depan sudah.

Order boleh di buat sampai hari sabtu ni je yer. Coz hari Ahad saya dah nak hantar balik smua baju2 ni. Klw ada yang nak bolehla saya simpankan dulu. Email me ASAP.



Item 1 - Baju Kurung Moden
Material : Baju=Sifon (jarang..kena pakai tube), Kain=Satin lembut (tdk jarang)
Size : S



Warna lain..saiz lain ada...kena request. S to XL.

Harga : RM85 sahaja.


Item 2 - Baju Kurung Moden Berlace

Hehe..ni mesti Sue kenal baju ni. Ni baju yang Sue order...alih2 silap buat warna kainnya. Sue mintak warna silver jd warna purple blue nih. Haha. So sesape yang nak saya let go baju ni dgn harga RM150 sahaja. Saiz S.

Item 3 - Baju Kebaya Ala Songket
Material- Kain songket tipu..(tak tahu nama kain dia sbnrnya..haha)
Size -S
Harga - RM80 sahaja.


Item 4 - Baju Kurung Cekak Musang
Material - Kain sari
Size - L
Harga = RM90 sahaja.


Item 5 - Baju Kurung Batik
Material - Kain semi sutera. Lembut dan sejuk kainnya. Retails RM200. Tapi saya jual RM70 sahaja. Huhuhu...Bangkrap member haku. Sesuai unt orang keje gomen..leh pakai hari Khamis. Wink. Size L dan XL sahaja yg ada. Size M ada tapi kain dia plain putih.


Item 6 - Baju Kurung Batik Plain.
Warna Hitam- Size MKain dia ada corak2 tersembunyi tu...cantik kat luar. Dalam gambar tak nampak sgt. Warna putih-Size LWarna Black Blue-Size M,L, XLWarna Merah - Size M, L, XL
Harga - RM70 SAHAJA!!!Berbaloi-baloi...



Ok itu saje stok yang ada kat saya. Hari ahad ni nak pulangkan dah kat tuan dia. Nak beli sampai hari sabtu ni je yer. Lama2 kan dok ngn saya tak psl2 jadi baju raya saya nnti. Haha. (::: Kenapa baju raya saya ada byk?Sbb saya tak menang menjual tp menang memakai...ngeeee).

Dan inilah Izzah darling...1st blogger yang saya jumpa. Hari itu dalam sejarah tau. Saya jumpa dia hari Selasa lepas. Dia tempah baju tunang U...huhuhu.tapi taknak ngaku tu nak bertunang. Saya pun pelik kenapa dia order baju raya sebegitu glemer. Haha. Apapun sangat hepi dpt jumpa Izzah. Izzah ni pendiam orangnya...tp jenis orang yang "bila kita duduk bersama dia...tanpa berbual apa2...tapi rasa mcm dah lama sgt berbual dgn dia. " Dan balik tu saya senyum sepanjang jalan lepas jumpa Izzah...tak tahu kenapa. Adakah kerana saya sudah jatuh cinta? Eee giler apa! Entahlah..but saya sangat hepi dapat mengenali Izzah. Keep i touch darling..

14 comments:

S u H a I d A said...

eh..baju su pun ada!hehhe..amy mmg suka shopping ek..=)

Kujie said...

semua baju saiz utk anak2 dara je..utk mak2 dara mcm kak jie tak de saiz ke...


:p

puasa 6 bulan berturut2 pun belum tentu dpt saiz mcm anak2 dar :p

izzah said...

wah..glamer kat blog emy..hahhaa..nice to know you too..bukan jauh gombak-sg.buloh..nanti leh dtg raya..hehhehe

Diarihatiku1976 said...

wah. lawonya baju tu.. tapi size saya sure takde kan..

Dee said...

cantiklah baju pepel tu tp takut x muatlak..hahaha..

fazemy said...

Sue- Haha..tp kita pakai cantik tau baju tu. Kainnya tak muat..haha. Mana ada suka shopping..shopping tu je yg suka kat kita. Haha.

Kujie- Hehe..size XL pun ada.

Izzah- Hehe jemput2 dtg..

fazemy said...

p/s: Korang..klw nak size lain blh mintak. Coz yg saya bg tu yg ada dlm tgn saya je. Nak saiz lains aya ambik kat butik la nnti.

fazemy said...

Kak Dee-akak muatla..akak bkn besar sgt pun. Ni size S yg besar coz dia ada size SS lg.

ain said...

lawa2 baju raya, tp mcm kicik2 aje saiznya.hehe

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK UTK EMY SEKELUARGA!!!

LotsOfLove-Pearls said...

aku sudah jatuh cinta....

kahkah...

kalau ko jumpa aku pastinya ko menangis sepanjang jalan...

dan tak akan melawat blog aku lagi..

kahkah....

Izzah,
ko bertunang di dalam diam hoooooo....

Jom terjah dia...

emy, baju2 tu chanteQ...

aku dh ada n3 baru..

sila terjah...
hehhehe...

Anonymous said...

macromedia dreamweaver 8 free ebook http://audiobookscollection.co.uk/Reindeer-Management-in-Northernmost-Europe-Linking-Practical-and-Scientific-Knowledge-in-Social-Ecological-Systems-Ecological-Studies/p213630/ aradia gospel of the witches ebook [url=http://audiobookscollection.co.uk/The-Diabetes-Holiday-Cookbook-Year-Round-Cooking-for-People-with-Diabetes/p226763/]ebook drop[/url] future shop ebook

Anonymous said...

bluetooth freeware software http://buyoem.co.uk/category-100-110/Internet?page=4 best software bargains [url=http://buyoem.co.uk/de/product-15854/3D-Space-VFS-Mac]welch confidence interval software[/url] technologies software development
[url=http://buyoem.co.uk/it/category-100-109/Antivirus-e-Securiti]Antivirus e Securiti - Software Store[/url] bottle rocket software developers
[url=http://buyoem.co.uk/product-25950/Microsoft-Windows-7-Ultimate-x32-ENGLISH][img]http://buyoem.co.uk/image/8.gif[/img][/url]

Anonymous said...

septic field design software http://buyoem.co.uk/product-10291/Microsoft-Office-97-SR2 simpletech external hard drive software [url=http://buyoem.co.uk/it/product-31591/Audiofile-Engineering-Spectre-1-5-MAC]memory makers software[/url] computer software security devices
[url=http://buyoem.co.uk/product-37027/OO-DiskImage-Professional-6-0-x32]OO DiskImage Professional 6.0 x32 - Software Store[/url] acits lpr remote printing software
[url=http://buyoem.co.uk/product-36362/Digital-Media-Group-Facebook-Blaster-Pro-9-0][img]http://buyoem.co.uk/image/2.gif[/img][/url]

Anonymous said...

affair dating http://loveepicentre.com free online dating service canada
dating older seiko 5 serial numbers [url=http://loveepicentre.com/map/]animal sex dating personal[/url] dating in fort auderdale
mathews bow dating [url=http://loveepicentre.com/advice/]jewish dating service usa[/url] samples internet dating ad [url=http://loveepicentre.com/user/jhbjab/]jhbjab[/url] successful online dating