Monday, January 25, 2010

Istana Yang Paling Menakjubkan Di Muka Bumi Ini

Sleeping Beauty Castle, Disneyland



Neuschwansteib Castle, Bavaria



Leeds Castle, England



Kronborg Castle, Denmark



Eilean Donan, Scotland


Chateau de Chillon, Switzerland



Chateau de Castelnaud, France



Bamburgh Castle, England



And the last one...ISTANA MUSIM SALJU 2009-Midvalley Megamall. Hehehe.




9 comments:

Queen said...

istana yang last tu paling santek..tapi tak boleh lawan yang di One Utama..all white gitu..ekekkee

fahana_ann said...

hehehe...tapi istana yang kat atas2 tu macam seram je..huhu

Diarihatiku1976 said...

wahhhh cantiknya...

mYpRecious said...

confirm berhantu seme castle2 tu..

Tgk pon dah seram..

e_ja said...

huhu..mmg cantik..ni buat teruja nk gi mid valley ni..

HonEyBuNNy said...

wahhh..terpegun melihat istana....ihihi

fazemy said...

Queen - Akak kdg2 ada jugakla pergi One Utama tu. Tapi tak pernah jumpa stage utama dia. Besar sgt. Wing sana wing sini..last2 we all flyback to home je. huu

Others - Istana2 yg seram tu dinobatkan sebagai 10 Istana paling menakjubkan di dunia pada tahun 2009. Semua Istana tu masih ada org tinggal. Bknla seperti Kellys Castle tu. Ada hantu...huhuhu

Queen said...

biasanya diorang buat kat new wing...kat tempat gsc tuh....depan escelator turun dari gsc..kene cari la kat mana die buat...tak stick satu tempat jer...tapi biasanya area situ2 jugak..

fazemy said...

Akak mmg tak terer la one utama tu. jrg pergi. GSC belah mana pun tak ingat dah. Tp penah kot tgk wayang kat situ. Once upon a time la. hiks..