Friday, January 8, 2010

Bila Ada Saja Yang Tak Kena

14 comments:

fazemy said...

Entry berpassword ni aligmnet dia caca marba..lari sini sana. Hope korg leh baca yer. Hehe.

Entry asal dah tulis lama-yang update tu baru harini.

Queen said...

kak emy..tempat nak masuk password pun tak kuar nieyh..haih...

fazemy said...

Klik show encyipted pssword tu la yang..

Queen said...

dah klik..tapi nan ado apo2 yang keluar...pelik nieyh..haish..makan dulu lah...

fazemy said...
This comment has been removed by the author.
fazemy said...

To be continuelah crita nih..td save tak hbs..

Errr..klw nak komen jgn lupa pakai penapis bio aura yer. Kang ada yg meraung2 baca komen korg..dia kan suka berada di mana i berada. huhuhu

Dee said...

emy..camana nk buat n3 berpassword yg komen pun org lain xleh baca kalo xde password..sbb dr komen org leh guess lah kita ckp psl apa kan..x syiok..mcm redmummy buat tuh..komen pun kena letak password..

thx..

fazemy said...

Haah. Ok Kak dee nnti saya cari. takpela..yang ni korg baca je yer takyah komen.

Queen said...

SAYA TAK MOH KOMEN....HA'AH..NANTI KALAU KAK EMY JUMPE CANE NAK BUAT KOMEN PUN ADA PASSWORD TU INFORM EH..MEKASEEEY...

@cu SaYaNg said...

nie pembaca jemputan je ke yg leh baca nie?

fazemy said...

@cu-email la for password.

awin said...

alaaa...x leh komen ke....huhu

mYpRecious said...

Hurmm.. ssh jugak ade org mcm gini ye kak.. Sebok tak tentu pasal.. perasan tak tentu pasal..

sabau je lah kak emy...

fazemy said...

Itulah. Mcm2 org ada. Tapi bila dah taip2 pnjg ni..hati dah rasa lega. Dan rasa memafkan dia dah pun. Huu. Thanks korang sudi baca. It's like sharing hati dan perasaan. xoxo