Thursday, December 4, 2008

The Most Beautiful Girl (Part 1)

Nanti aku kan slalu upload gambar gadis2 cantik kat blog nih..Wahhh dah jd blog apa plak ni. Dah lari tema la plak. Saje je sbg selingan. Diorg ni sumber inspirasi aku. Klw aku pregnant nanti aku nak slalu tgk muka2 diorang ni. Biar terkenan kat anak aku then aku akan dapat baby yang comel. Yeyyy..

1) Mas - Ni x-roomate aku masa blaja dulu. Toksah ckpla dia punya baik. Kategori semayang tak tinggal. Klw aku ada abg memang nak wat kakak ipar la dia ni. Cuma Mas je tak sanggup nk beradik iparkan aku. Hik hik. Sebabnya aku ni sangat rajin. Dulu..klw baju aku dah seminggu dok terperuk dalam baldi tak basuh2..Mas ni lah yang tolong ambik..basuhkan smua. Dengan tangan tu. Kalau aku la kan..pakai mesin basuh yang kena masuk coin tu pun blom tentu aku nak tolong basuhkan baju roomate aku. Haha. Pastu diani rajin tulis diari. Hari2 menulis. Pandai mekap tapi dia tak suka mekap pun. Alah orang dah semulajadi cantik, tak pakai lipstik pun nampak gorgeous. She's still single but not available anymore. Melepasla korang...



2) Fatin - Baru je melangsungkan perkahwinannya baru2 ni. Melepas lagi. Ahaks. Yang gambar kat bawah ni time dia bertunang. Sangat cantik kan. Gambar dia kawin lg la cantik2..tak tahu nak pilih yang mana. Husband dia pun good looking gak. Kira sama cantik sama padan. Pasangan yang secocokla orang kata. Muka dia ada iras2 Vanida Imran kan..Ini barulah muka asli gadis melayu. Neutral beauty.



3) Lia - Si gorgeous Lia ni toksahla cakap. Aku yang pompuan ni pun klw tatap muka dia x berkelip2 mata tgk. Cantiknya ciptaan Allah. Kata x-roomate dia, Lia klw bangun tidur pun sangat cantik. Merupakan lulusan U di Dublin..ini barulah yang dikatakan "beauty with brain"..Untungnya suami Lia.



**Nantikan "The Most Beautiful Girl" yang single and still available plak AKAN DATANG.

2 comments:

wongjowo said...

nob..nie akak dah komen nih!! hihihi..kawan ko yg lin tu..matadia cantik ler..nasib baek dah ade org punye..klu nampak dek utoh karang...abis ler....hik hik..

Anonymous said...

onioni nak komen. err. bagus satu blog yg tak copy paste. bagus bagus. teruskan usaha anda ke mercu.wawawa