Tuesday, December 2, 2008

Kembar! Tapi bukan adik beradik..

Pernah tak dengar orang kata kat dunia ni ada 7 orang muka serupa macam kita. Ni aku tepek gambar yang aku curi kat friendster diorang ni. Diorang tak kenal pun each other. Sori yer kawan2 curik gambar korang. Tp bila view korangnya profile mmg tengok korang ada byk persamaan. Macam Emmy ngn Cik Uyun punya senyuman yang sama..dan badan pun sama2 kecik molek gitew. Yang Wana ngn Jasmin plak..aku tgk gaya korang sama. Macam kembar lah orang kata.

Ha ni pic diorang..korang bandingkan..ada persamaan tak?

Emmy


dengan Cik Uyun


Wana




dengan Jasmin




Ha ok camne korang tgk? Ada iras2 tak?

Dan ini si lovely Diyana..muka dia orang kata cam Siti Nurhaliza. Sama tak?





Dan Siti Nurhaliza zaman muda2..credit to Budiey


Seronokkan kalau kita ada kembar seiras...yang sehati sejiwa dengan kita.

Note : Kebanyakkan pasangan kembar yang dilahirkan adalah comel. Tak caya cuba ingat kawan2 korang yang ada kembar..mesti hensem dan cantik kan diorang tu.

3 comments:

diyana said...

ha...ha...wan emy...wan emy.... kelakor... thanks...

appreciate it so much....well... boleh lah di anggap hadiah burfday aku....

sangat menarik blog ko....pandai IT minah nie...

stephanie said...

emmy & uyun - agak sangat serupe..
wana & jasmine - tang mulut & pipi sama..hehe

AzamSani said...

ha'ah... aku pun ade seorang yang muka seiras ngan aku. tu pasal la aku hensem.. hrmm :P