Thursday, March 17, 2011

Hobi baru suami saya

So far ada 5,6 bijik dah kat umah. Ada yang rega RM50 sebijik...RM700 pun ada. Dia punya charger bateri je dah RM200. Malam2 dah kul 1 pagi nak tido dah ni, dia servis kete dalam bilik pastu main round2 dalam bilik. Masa tu rasa nak angkat katil hempuk atas kepala dia time tu jugak. wahaaaa...



Apapun hobi tidak berfaedah dan membazir suami anda, syukurlah hobi dia bukan tukar-ganti pompuan:)))



Nota : Dulu masa sekolah hobi saya kumpul setem, dah nak kawin semua setem tu saya guna buat pos kad kawin kat kawan2. So skrg saya takde hobi dah. Eheee..

8 comments:

izzah said...

waaaahhhhh..hobi mahal...hehehe...

cubaan said...

huhu.. tu hobi ayah aku dulu tu.. sekarang ayah aku minat helikopter pulak.

cikbedahlaser said...

welcome to the club..
suami sy nye hobi... helikopter.. tp skrg gitar.. sok dh bosan gitar.. die main balik heli... pastu tukar lg..tukar lg..tukar lg.. byk no hobi pon ssh...

Peri PiA said...

hehehe

hobi hubby saya main game ngadap pc

Queen said...

baik nik jangan bgtauyabang husband kak emy ada hobi nieyh..sebab die tu dah lama aim..tp saya tak bagi..saya kata budakkecik je main...kalau die tau husband kak emy main benda ni.harus die akan tuntut jua..nyampah.benda ni mahal kot

Dee said...

hobi suami kak dee main zuma smpi lebam..leh ke? hahaha..

NOR AZZUIN ABD HAMID said...

hobi laki ku tgk tv smp pg je...hahaha

Moten said...

baik nik jangan bgtauyabang husband kak emy ada hobi nieyh..sebab die tu dah lama aim..tp saya tak bagi..saya kata budakkecik je main...kalau die tau husband kak emy main benda ni.harus die akan tuntut jua..nyampah.benda ni mahal kot