Friday, March 5, 2010

Voucher Percutian Pertama DiMenangi Oleh LOL Pearl


Tahniah Pearl atas usaha keras anda. Nanti send kat email i yer your address and contact no. Ke nak collect by hand? Gegege.

Apa yang dimenangi oleh Pearl ialah:

Accomodation
- Awana Kijal (deluxe room)
- Room with free breakfast every morning.
- 3 days 2 night
- RM338 nett per pakcage valid for low season. (Ko kena bawak voucher ni nanti masa check in dan byr harga RM338 sahaja untuk 3 hari tersebut)
Surcharge: add RM50 nett for peak season (Check In On Saturday and Sunday)











Wahhhh mcm best je hotel ni. Tak jadi la aku nak bagi kat ko Pearl. haha.

Sumber gambar: Makcik GOOGLE.


dan satu lagi voucher untuk dimenangi iaitu:
Penginapan jugak.
- di Awana Porto Malai Langkawi (Garden view)
-Room with breakfast.
- 3D2N package for 2 persons @ RM248nett per package valid for low season.

Surcharge:-Peak RM50 nett. Upgrade to Sea View room - RM50 nett per package...


Sila ke sini untuk highly recomended review by me. So apa lagi. Usaha escalator kejayaan. Huhu.

10 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Errr..
Usaha siang malam gua tak sia2..
Tahniah kepada diri sendiri.

So, jom ar kita bercuti di dalam negara..

Ada sesaper nak join?

Emy,
Thank you..
Kau tetap di hati..
Hehehe..

fazemy said...

Nnti bg alamat ko yer. Mggu dpn pos blh yer. Hari isnin. esok dah cuti.Bg kat inbox facebook pun ok.

LotsOfLove-Pearls said...

Ok..
SET!

Hehehe..

saypOOL rafhtello said...

klu aku dpt nk g pakai duit apa??huhu...

fazemy said...

Saypool - Apa lg buat loan dgn PA&MA la..haha.

izzah said...

apa ni..apa ni..
kenapa aku tak tau ape2 nie???

izzah said...

apa ni..apa ni..
kenapa aku tak tau ape2 nie???

izzah said...

apa ni..apa ni..
kenapa aku tak tau ape2 nie???

izzah said...

apa ni..apa ni..
kenapa aku tak tau ape2 nie???

fazemy said...

Izzah- Tiada hadiah unt pengomen terbyk di entry ini yer. Haha.