Friday, May 1, 2009

Selamat Hari Pekerja!!!!

Yeyey cuti...ahaha.

Minggu ni saya sangat sebuk, harini dapat cuti seronok sangat rasanya, walau 3 hari je cuti amat bermakna sbb saya jarang dapat berehat lama. Tapi cuti ni pun tak dpt berehat, tak dapat kemas2 rumah mcm orang lain yang sedang bercuti..huwaaa. But i'm happy. At least saya tak pernah merasa sunyi dalam hidup. Syukur..

p/s: Byk benda menarik yang saya lakukan pada minggu ni. Benda paling kelakar untuk minggu ini ialah keluar makan dgn sorang member yang suka berlagak, suka cerita kat semua orang barang2 branded yang dia ada. Nak dijadikan cerita baju dia yang kononnya plg branded, plg mahal, plg vogue itu sama (kaler dan style) dengan pakaian staff restoran tu. Wakaka. Sila gelakkan dia. Haish tak baik.

Oklah gtg. Selamat bercuti semua.

6 comments:

Kujie said...

" selamat hari buruh "

hehehe..tiada cuti utk surirumah


kesianlah kak jie

MuhD NoR AzyM said...

Cuti2 Malaysia la kak..apalagi..hehe

ain said...

selamat bercuti utk emy dn suami. Bila ye ada cuti utk surirumah?? makin cuti panjang2 ni la..makin sibuk kat dapur.adoiii!

fahana_ann said...

hehe..seronok ek gelakkan org nak plak yang dah duk macam tu..hehe..tak de lah..gurau aje..hati bahagia je kan bile rase hepi cam tu..hehe

nekPP said...

selamat bercutiiii cutiii..wahaksss.. dapor nekPP pon cutiii..1 hari aje!

Queen said...

samelah kak emy...nama jer cuti..tapi lebih bz dari hari kerja...huhuhuhuhu..

hahahahahahahaha....gelakkan die.....
kelakarkan bile gitu...