Friday, May 29, 2009

Wall Sticker Deco











Saya berkira2 nak cat rumah ke nak pasang wallpaper. Klw pasang wallpaper rumah jd berbunga2..akan nampak crowded. Then saya search for latest trend dekorasi rumah ni kan..trasa berminatla dgn "Wall Sticker" tu. Sticker ni boleh re-apply. Klw kita bukak blh tampal balik kat tempat lain. Takla mcm wallpaper kan. Klw bukak mau terkoyak-koyak.

So i dah servey2 kat tenet. Harga around Rm40 ke atas ikut size dia. Tapi saya rasa klw pergi beli kat kedai mesti blh dpt lg murah kan. Then akan puas hati pilih corak depan mata. Masalah dia nak g beli kat mana nih? Ada sape2 tahu tak kedai yg jual wall sticker ni. Ada org cakap Ikea jual. Tak pernah pulak saya jumpa. Sape2 tahu...pliss bgtau. Nasib dinding rumah saya di tangan anda...hik hik. Sekian mekasih (^_^).

p/s: Selamat bercuti kepada smua yg apply cuti sempena Cuti Sekolah. Kepada kawan2 yang jai cikgu tu, saya sangat jeles kepada anda smua. Sudahlah kerja korang merupakan kerjaya yang plg byk dpt hadiah (iaitu di Hari Guru)..dan kerjaya korang jugaklah yang plg byk cuti. Wahhh bestnya jadi cikgu. Selamat bercuti cikgu dan murid-murid...hati2 di jalan raya.

8 comments:

Kujie said...

musim cuti datang lagi..yeahaaaaa...

pasal wall sticker tu kak jie tak tau

LotsOfLove-Pearls said...

..thanks cadangan Emy to k..
Nnt LOL tinjau2 k..
and sal wall sticker tue, LOL sunhhuh xtau.
hehe..
sowii..

ain said...

hmmm...nak deco umah upernya. sori la dear...akak x de any idea about this wall stickers. rasanya trend baru ni kot!why dont emy tanya kat any Interior decoration shop..mesti depa tau.

psst...happy weeknd!!!

Precious said...

Saya seorang cikgu. Memang bes jadi cikgu esp bila jumpe bekas murid dan murid itu berjaya ... Yeay!

nekPP said...

emy..nak pasang wallppr xsemstinya all over diding tu berbunga2..emy boley mix n match..pas tu ada gek jenis wallppr yg abstrak..jenis klasik; moden etc..mcm anak buah ky ari tu mintak adivse..dia suka cara moden tapi ada unsur2 english..not toooo much bunga2an..so ky soh diorg tepek penuh wallprr kat dinding utama living pas tu cat dinding yg lain..dia dok kat apmnt ruang x bape beso..tapi hsilnya cantik..gitu gek kat dining..masuk aje pintu rumah..ky soh diorg tepek full wallppr kat diding utama dining area tuh..

yurp betui kat ikea ada wall sticker..tapi kalau emy gi kedai deco ada gek diorg jual..lagi kat sri dsra..dekat2 dgn ssf..deret2 situ ler ada gudang menjual wallppr..sticker etc..try pie kat situ yeeeeeeeeeee..tapi ky xsure ada xlagi gudang tuh..laggiiii AMCOP mall..n byk tmpt..lupe dahh lama dah meninggalkan kolumpo.. ekeke..

selmat mendeko! have a great weekend!

kayteeze said...

Hmm....cantik juga, kan...

laneterna said...

cantik

Dee said...

cuba tgk kat lamex..kot2 ada..