Tuesday, April 6, 2010

RAFIQIN DARWISY patut minta maaf kepada keluarga Allahyarham Din Beramboi.

Baru berusia 13 tahun, di syaki bersekolah di Kuantan dia telah berani mengeluarkan kata-kata kesat kepada orang yang telah meninggal dunia. Bersikap angkuh, menggelarkan diri Malaikat dan mempermainkan Al-fatihah sudah cukup membuktikan dia remaja kurang didikan agama. Sedihla...









Nota: Gambar diambil dari group anti Rafiqin di facebook.

13 comments:

mYpRecious said...

budak ni ape masalh die? kesian mak bapak die.. mcm org tade agama.. giler betul...

Kak Tie said...

Ye laa.. kesian kat orang tuanya. Tentu rasa kecewa betul dengan perangai dia.. Sekarang ni anak-anak susah nak dengar nasihat orang. Bila buat perangai, ibubapa yang menanggungnya.

CikPuanMiera said...

ape nak jadik la budak ni...
ish ish

Queen said...

hurm....teruk sangat..

Dee said...

budak ni patut dicampak ke ISA je..kesian makpak..dpt anak..kurang ajar..

Adlina Husaini said...

alah budak ni saja nak femes tapi cara dia neh membunuh dia sendiri..

nUR_rOsALiNdA said...

aduh!!!!!! astagfirullaalazim...apahal budak ni..mak bapak x jaga cam ni lajadinyer

kakchik said...

Astaghfirullahal aziim...

awin... said...

sungguh biadap budak tu....anak sape la tu...kesian mak bapak bdk tu dpt anak perangai cam setan...

awin... said...

budak tu dah tutup akaun fb die kn....takut la tu...

@cu SaYaNg said...

sedih & sakit ati baca komen2 dia..
semalam acu sempat le menjelajah ke page2 yang diwujudkan untuk benci dia...tak de dikenakan apa2 tindakan ke budak nie ek..

ASaDa RyutaRo said...

family din beramboi tau ke pasal benda ni?

fazemy said...

Awin -Haah dia dah tutup akaun fb dia.

Acu- Entahla. Ni rasanya kes peribadi...bukan masalah negara ni-masalah remaja kita. Kalau ada org buat repot polis barulah dikenakan tindakan.

Asada- Tak pastila. Rasanya diorg tahu kot coz benda ni dah kecoh. Wartawan kan selalu contact wife dia. Tapi tgk kat paper harini ada pencuri rompak rumah diorg ambik 3 laptop. Kesiannya.

Budak ni kena mintak ampun dengan Allah banyak2..sebelum terlambat. Dia muda lagi..sempat dilentur. Hantar sekolah pondok je habis cerita.