Wednesday, April 21, 2010

Jom kuruskan badan.

6 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Hi Emy...

RINDU EMY juga...
Maaf lama tak bertandang..

*apa citer nie..?
banyak tertinggal..

forward ar kat saya juga..

ngeeee..
nyibuk kejap..

Kepada Emy..
Take care k..

POSH76 said...

bessnyer jadi kurussss

fazemy said...

LOl- dah terlambat. gosip dh hbs. gegegge

Posh- Yang 1st season biggest loser asia ni tak ramai pun kurus. Yang pompuan top 4 tu pun chubby lg. 80kg++. Tapi oklah diorg turun dari beratus2 kilo tu. Hemmm nak kena ada personel trainer gak la. huuu

Dee said...

promote tbl ni..ada yg kedua dh ke?

Kujie said...

tiap kali cuba nak kurus..... mesti loya muntah...sakit kepala dgn teruk

Kak Jie ada tekanan darah rendah - so mcm nilah skrg...tapi oklah...

ayat penyedap hati sendiri..hehehe

fazemy said...

Kak Dee- Blom..baru ura2 nak buat audition.

Kak Kujie- hehe itulah. Kita memerlukan personel trainer unt kerah kita. Klw tak mcm2 alasan la kita bg. COntoh: ada tekanan darah tinggi-->erhh mcm pernah dgr ayat ni. haha