Thursday, April 8, 2010

Alamak! Ada Ular Dalam Mangkuk Tandas...ngeri ngeri...

Sejak tengok gambar ni bila masuk toilet mesti terbayang-bayang...huwaaa ngeri!

Gambar dari fesbuk member. Tempat kejadian dirahsiakan. Mungkin kat umah dia kot. Hehehe...
Seb baikla bowl tu kaler putih, dibuatnya sama kaler dgn kulit ular tu ngeri je kalau terus duduk. Huuu...
Arghhh takutnya...haiwan yang paling menggelikan dan menakutkan. Jadi jangan tinggal solat kalau taknak kena makan dengan ular dalam kubur nanti!
Inilah yang terjadi ibarat kata patah-patah "kerana ular seorang, rosak jamban dibuatnya"...
Haishhh ngeri..so sape yang duduk rumah bawah pastu belakang rumah ada belukar...be carefull yer^_^

17 comments:

Jemari Seni said...

Humang ai!!! naik bulu tengkok tgk ular tu!!!

Nurulhuda|Adlie said...

horror!

mama uzma said...

Ya Allah....
mmg betul2 terjadi ke..??
emy seblum ni pun klu masuk jamban mmg slalu duk pikir2 kot la aku tgh duduk ni ada BENDA tuh kuar dr lubang ni ke...ngeriiii nya tgk gambar nih....sungguh mcm fobia lak nak masuk jamban pas tgk Pic nih...

Iena amik Pic ni ehh nak wat cita dlm blog gak...

zai@jai.../kak long@alang said...

eee....idok le teman...! teman tkt bebeno ngn ulor nih...selisih malaikat 44...! eerrrrr...!

atty's said...

ayorrk..scary mery hah..dah aku takut lah nak berak lepas nie hah..huhuhuuhuhuh..

mYpRecious said...

umah saya dulu ular sawa masuk dalam gobok baju.. elok je die berlingkar tido atas baju2 tu.. dah jadik mcm tilam pun ado... dah la kat bilik saya pulak tu.. mcm mane die masuk tu smpai skang tak tau...

fazemy said...

Mama Uzma- Betulla ni..ular tu tak pandai berlakon pun. Hehe silakan.

Rafidah - Ye ke? Ular sawa tu besar ke kecik?Habis tu camne nak halau ular tu? Ngerinya ngeri..

kak tie said...

Err.... kak tie pernah tengok gambar-gambar ni.. dah lama daa... dlm email kot.

Tapi memang boleh terjadi, takut betul. Masa tinggal di johor dulu, selalu intai2 jamban sebelum guna. Kat rumah tu memang selalu masuk ular..

Queen said...

waaaaawaaaawaaaa.....ngeri..ngeri...ala ka emy nieyh...patut buat amaran..ibu mengandung jgn nengok...sob..sob

awin... said...

kembang tengkok tgk...

Kujie said...

alamak.... nak kena mencangkung atas mangkuk tandas ni..tak berani nk duduk


cissssssss........!

LotsOfLove-Pearls said...

adeh..

geli..
dah ar gua sangat takut ngn ular..
adeh..
adeh..

Dee said...

ngerinya amy..eeee..

Adlina Husaini said...

yuk yuk yuk!!!
ramai yang tak suka dengan ular kan..even tgk pic dia pun kita rasa lain macam..ish takutnya kalau tinggal sembahyang, ular dok tunggu nak patuk dlm kubur nanti..ni baru ular dunia dah seram..

fantaghirolynn said...

wa...........
takutnya.
lepas ni mau g tandas opis jea...

AuntieYan said...

Salam Fazemy,


Eeeeeeeeeee...seram!!!!

Toksahkan ular, kalau ada cicik pun ngeri...!!!

cikbedahlaser said...

perghhh ni baru real...aritu ade jmp kt blog sape tah...kopi 2 gmbr je.. ni ckup satu rangkaian...
huhuhuhuh

since tgk gmbr ni...hdup ku dilanda resah gelisah...ketika ingin ke blk kecik.. wawawawa