Thursday, October 21, 2010

Si alegik kucing dan penghidap resdung pun ingin memiliki SHAGGY CARPET


Harga size 4x6 = around RM400
Harga size 6x9 = around RM600

Sekarang ni kan trend Shaggy carpet ni. Macam-macam corak ada. Berpinar mata nak pilih. Semua cantik-cantik belaka.

Sejuk mata memandang, sejuk lagi kaki memijaknya. Syiok.

Time raya haritu boleh kata banyak rumah saya pergi ada shaggy carpet ni.

Macam-macam pesen ada.

Alas kaki pun ada shaggy carpet. Yang kecik pun rega dalam RM50 dah.
Beli mahal-mahal pastu buat pijak kat kaki je. Ish ish..





Saya pun beli. Pastu rasa nak beli lagi. Sebab karpet ni besttt. Bulu dia soft soft gitew.


Dan karpet tu ada warranty 3 tahun. Agak2 boleh tak saya rosakkan sikit dan hantar ke kedai untuk tukar design baru? Heheh.



Oklah...layan...shaggy de la beguuuuu...




Menarik dan cunnn..








Gambar kredit to : http://jinggong-carpets.en.made-in-china.com

9 comments:

Queen said...

saya tak teringin ada karpet gini..tak tau la nape..takat pegang2 best jela kat kedai karpet.....

lain idokle..

sebab saya lagi suke rumah clear je..takde carpet....bak kata yabang..macam surau..hee..

maybe sebab rumah kecik kot..takde tempat pun nak letak kan.. =)

Jemari Seni said...

cantek2 design dia...
Kalau dah berkenan amik jer, alergik tu belakang kira makan ubat muuhahhaha

kakngah said...

aku tak pakai kapet pun.
malas nak mengejakan habuk..
:P

siti said...

aa walopon tau alergik dgn bulu2 tp nk gak bli sbb cantek! hehe

fazemy said...

Queen- Akak bukak time org dtg je..klw tak gulung tepi dinding la. heee

Jemari- Penat ooo bersin klw lama tak vakum carpet. hihi.

Kak Ngah- Plg tak suka klw ada bdk2...hbs karpet akuuuu...haha.

Siti- kan kan..hihi

Dee said...

cantik..tp utk umah dee x sesuai..rambut byk gugur..nti jenuh nk bersihkan karpet2 ni..

@cu SaYaNg said...

jiran acu ada karpet sama sebijik dgn gmbr last tu cuma kaler dia je lain...memang syok pijak karpet tu...gebu

.::Lynn::. said...

cantik.. tapi bila kenangkan anak kecik, kena la gulung.. kalo x gerenti bertombak sana sinii dek susu.. huhuhuhu

fazemy said...

Saya yg takde anak ni pun syg nak bukak kapet tu. Klw blh nak frame kat dinding je. Haha sayang. Beli mahal2 buat pijak kat kaki je. eheh.