Thursday, October 28, 2010

Bonggol Unta Ni Ada Dijual Rupanya..











I just wonder cara diorang pakai tudung sanggul tinggi-tinggi ni kan. Ingatnya diorang ada rambut yang panjang pastu disanggul lilit-lilit pusing-pusing tinggi-tinggi atas kepala. Rupa-rupanya ada jual siap dah anak tudung dengan sanggul tinggi nih. Cam ada ketumbuhan kat kepala pulak nengoknya. hehe.

Actually bila pakai sanggul tinggi camni akan menaikkan tudung tu. Lagi-lagi tudung fesyen Ikin, Ariani tu. Buat tudung nampak terletak dan si pemakainya pun nampak seksis.

Haihhh takmo la. Kang tak cium bau syurga. Maaf-sumber gambar tak dpt diberitahu...kang ada yang pergi beli pulak.

13 comments:

Jemari Seni said...

Fazemy... Hakak tak bertudung! Insyaallah satu hari nanti Hakak akan bertudung tapi bukan berbonggol gini.
Dah mcm alien nation pelik sangat rupanyerr...

fazemy said...

Alien nation erh. Hahahahaha. Ada hadis sebut psl akhir zaman dan wanita berbonggol unta ni. Harammmmm pakainya..sbb motif pakai tudung tu dah terpesong.

l a d y d i l a said...

haha..lawak2.. tu la psl, smata nk brbonggol mcm unta sngup pegi beli bonggol unta.. mereka lbh mncari duniawi.. mmg x brkenan dgn bonggol2 ni..

Atiqah Adnan said...

kalau sanggul betul tutup rambut takpe.. janganlah tinggi sangat..tak selesa jadinye.. memang sanggul macam ni dah banyak jual yang siap sedia sanggul.. ada yang dari span..ade juga yang balut rambut dengan kain bagi sanggul nampak besar.. ade yang pakai sanggul rambut palsu.. macam2kan.. cantik je tengok orang pakai.. tihihi~

Deqna said...

saya kan memang tak leh terima tgk org yg pakai tudung tinggi2 nie. (walaupun saya pun byk lah kekurangannya) tapi tahlah saya rasa semacam jer. dah pakai tudung tu dah ok dah.. tapi bila wat camni pakai yg palsu2 ni apakah tujuannya?

kakngah said...

pelik la kepala berbonggol ni..
hodoh pun ada..

Adlina Husaini said...

hahaha cam ada ketumbuhan plak.kepala cam alien gitew

cikbedahlaser said...

boss opis ni pakai ni...
selalu gak kena kata...

hopefully sy pon x terjbak pakai bonggol unta ini... amin

awin said...

tudung bonggol..haha...x tringin lgsung....

Queen said...

Biasa pakaikan perantin gini..sendiri pun masa kahwin ada gak pakai...

Tapi hari biasa2 idak le..

tuela..sebab nak bagi tudung tu terletak.. Crown terletak..veil terletak.. =)

.:: Miu Miu ::. said...

kawan kat kolej pakai tudung macam ni. cantik, tapi tak elok. macam tumor.

mia said...

erk..xperlu la pakai tinggi mcm dlm pic tu..burok gile pulak da...

izzah said...

bertudung dah betul..dapat pahala..tapi titambah pulak bonggol tinggi2 tuh..dari elok2 berpahala..tukar jadi dosa plak..erm..tu la tanda2 akhir zaman..