Monday, October 18, 2010

Saya Tak Suka Orang Yang Rajin Sangat

Tak tahu la kenapa. Maybe sebab saya pemalas kot. Tapi serius tak suka la orang yang rajin sangat ni. kalau dia betul2 rajin ikhlas buat kerja dia takpe. Ini semua kerja dia nak buat. Itu ini semua dia take over..pastu dipuji melambong majikan segala..konon serba boleh. Boleh diharapkan..bla bla...

Owh tolong...kenapa perlu ada spesis ini di darat?!! Kadang rasa nak lawan kerajinan dia. Tunjuk yang kita ni pun rajin la jugak. Tapi dah macam tak ikhlas pulak. Sudahnya aku pun pura2 malas walau sbnrnya aku terasa nak buat jugak keje tu. Sebabnya si rajin dok mengata aku malas. Baik aku malas betul2...jadi tidak la dia berdosa mengata aku pemalas..dah betul aku malas kan. So sekian je.


-Aku yang malas-

5 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Ye la
meluat tgk org yg buat2 rajin ni
lagi2 kalau x de boss dia la cam pelesit...depan boss sumer dia campak konon concentrate buat kerja sangat la tu

Queen said...

Yabang pun gitu..die bengang dgn sorang mamat ni..pura2 rajin depan bos..padahal baruhandle 2 rpojek..dah bising2..yang org lain handle projek je dah 3 4 berjalan serentak..lama2 bile die masuk je Yabang pura2 busy gila..sampai saya pun naikmenyampah.kadnag tu nak gelak jugak..heeee

fazemy said...

Itulah...mmg ramai kan speses ni. Akak dulu pun mcm tu..tp agak2la..jgn smpai menutup periuk nasi org. Dia keje rajin2 sorg2 nak bg bos puji, naik pangkat cpt...dah tu klik yg lain blh blah sbb smua keje dia sorg je blh buat. sgt menyampah!

mia said...

huhu..hati manusia kan..lain-lain..sabar je la bila jumpe org mcm ni..kalu kamu rajin, sudahlah..xperlu nak jajah segala kate org tu malas, org ni malas..

atty's said...

kty pun malas gak .huhuuhuh