Tuesday, October 13, 2009

Nadya Suleman Pictures..














Ramai yg masuk blog saya dgn keyword Nadya Suleman ni. Saya search pic dia kat google n copy paste je. Tu psl gambarnya kecik...

Nadya Suleman ni femes bila dia mengandungkan anak kembar 6 selepas makan pil kesuburan. Dia membuat keputusan nak anak byk dgn alsan dulu dia takde adik beradik, jd dia nak anak2 dia ada adik-beradik ramai dan takkan kesunyian mcm dia dulu. Katanyalah. Pastu dia minat giler dgn Angelina Jolie dan prasan kot muka dia cam Angelina Jolie skit2. Heh heh. Pastu dia jd kontroversi sbb kerajaan Amerika bersetuju menanggung kehidupan anak2 dia tu sampai diorg besar. Ramai la yg jeles dan sakit hati dan berkata "klw camtu aku pun nak beranak kembar byk2 jugak..boleh femes blh hidup senang...kerajaan tanggung".

20 comments:

Queen said...

erk..ngeri tgk perot diye...

atty's said...

betui gak tu .kalo camtu ..semua org nak banak banyak..

emy .sorry tak dpt nak pegi umah emy ..along kerja..takde sapa nak bawak..nak pegi sendiri..tak bani ..sbb akak takde..nak jadi co pilot..sorry sgt2 emy..

mYpRecious said...

sorang pun tk lepas lagi ni kak emy.. mcm mane bak tmbah jadik 6 neh..

errr kerajann mesia tak nak ke wat mcm tu gak.. Huhu

@cu SaYaNg said...

emy,

ampun maaf di pohon ya sbb tak sampai ke umah ko aritu...

time tu dah mlm aku dh x berani nk drive ke sana sbb si dia x de...
tu yg sudah nye aku beraya di KLCC je...ampun ya...

MuMMy 2 Haqq said...

takutnyeee nengok perut dia!!!

ikiqzana said...

seronok negok anak ramai camne.. tapi x sanggup nk negok perut tu...

naz ilyn said...

salam... fuoyooo gila punya besar perut dia... tapi berbaloi per beranak banyak-banyak ada orang nak tanggung... nak bawak satu dalam perus pun punyalah payah apa lagi sekali enam.

saypOOL rafhtello said...

beranak kembar 10 pun boleh ke??
mne nk letak ea..
mcm mmne plak nak kuar..
semua berebut2 nak kuar dulu..
;p

Pu3 said...

uiii.
mcmana la dia bawa perot seboyot tu kehulu ke hilir..ishk..msti tegang giler perot dia kan..
seram pulak...
:)

kakchik said...

mashaAllah! menakutkan tapi segalanya atas izin Allah juga kan. nak juga anak kembar tapi berharap twin je. hanya Allah Maha Tahu.

fazemy said...

Owh ya..dia dah sedia ada anak sebelum tu 2 org. Total anak dia skrg ni smuanya 8 orang..

Tie said...

Adoi....

Tengok perut tu macam nak meletup!

~mrs azmi~ said...

rasenye yang penting kualiti kan? klu ade ramai2 tapi tak terjaga @ terabai kan lagi kesian anak2 tu...

ngeri seh tgk perut die!!

mama uzma said...

takutnya tgk perut dia...
mcm mana la dia bwk ngan perut
sebesar tuh..

tapi yg syok siap kerajaan
tanggung tuh..senang hidup..

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

Dee said...

akak pun nk emy..free tuh..

masviona said...

tapi best gak kan jadi mcm dia beranak then gomen tanggung....woooo bertuah nye hidup

♥princess bongbong♥ said...

tak adil la kan mcm tu..

tapi perut die sgt besar...perghhh..

wongjowo said...

best yerk!

Anonymous said...

Thіs blog ωas... how ԁo I sау it?
Relevant!! Fіnallу I hаvе found something
which helped me. Appreciate it!

Here is my blog post; http://www.thepaydayloansform.com/
Feel free to surf my weblog - Payday Loans