Friday, January 28, 2011

Bebola Daging IKEA....nyum nyum...

Tetiba teringat kat meatball ni. Kadang2 pergi IKEA semata2 nak makan je. Tak masuk pun beli barang. Hehe.


Chicken chop dia pun sedap. Dengan minyak2 yang mengghairahkan. Perhhhhh sangat berkolestrol tinggi! Haha.




add on :

12 comments:

Peri PiA said...

yummy2!!

SYANI said...

TAK TAHAN TENGOK MEATBALLS TU.. SEDAPNYA!!!

asybedazzle said...

kalau pegi ikea msti akan ada review pasal meatball. hehe famous

Dearie Pearls said...

sedapnyeeeeeeeeeeeeeeer..

hi amy...
lama tak berkunjungan...

Anna Suzana said...

yeah bebola daging dia memang sedap .. my kid pun suka makan .. kalau g ikea tak singgah dan duduk makan meatball tak sah .. tak complete rasanya ..

~mrs azmi~ said...

fuyoh! penuh meja!

samela kita.. kadang2 gian punye pasal rela g ikea semata2 nak makan meatball

Adinda Amy Sensei said...

tgk mcm best...

@cu SaYaNg said...

acu suka salmon...sedap nye la salmon kat ikea tu...

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

naik nafsu!

fazemy said...

Pia- nyum nyum...

Syani- kan kan

Asy- Saya dh lama sbnrnya tak pergi Ikea ni. Tetiba tringat tu psl post gmbr ni. Rinduuu kat meatball Ikea. haha


Pearls- Yerr...mana kamu pergi?

fazemy said...

Anna- Jgn kata budak..mak budak pun suka nih. hehe

Rahmah- Haah...lepas makan baru tringat sbnrnya tgh diet kan. haha

Amy- Dah mkn lg best:))

fazemy said...

Acu- Emy tak penah lak rasa Salmon tu. Tak gemar mkn ikan. hiks

Wan- Haihhh..