Saturday, July 3, 2010

Dress Jubah


Tetiba banyak plak jubah ala2 dress yang saya jumpa kat tenet. Masa nak pakai aritu takde jumpa.

Ini adalah antara koleksi tercantik yang saya jumpa. Seronoknya tengok. Semua cantik2 belaka.

Datang dengan pelbagai size. Jubah moden ni mempunyai sedikit cutting ala2 dress gitew.

Ya Ampun..klw buat baju raya kan org kata nak g kawin. Bukan menghadiri majlis kawin..tapi dah over dari pengantin plak rasanya.

Fuhhh semua cantik2..rambang mata mak ni nyahhh...
Ok tiru design ni unt baju raya tahun ni.

Buat pegi dinner best glemer nih.

Baju2 ini adalah pra-order. harga RM180.

Di bandung..baju2 kerawang2 camni murah2 je. Tak sampai seratus pun. Macam2 design ada. Tapi masa pergi bandung haritu tengok je..tak beli pun. Kain pasang je byk giler beli. Tapi tak tahu nak buat baju apa lagi. Baget nak kurus dulu. Wakaka berangan.


Buat baju tunang pun ok gak ni..

Yang ni buat nikah..

Yang ni buat jadi pengapit...


Yang ni buat pakai masa dah pregnant nanti..


Owh yang ni buat baju tidur malam pertama..gegege

Ni yang baju idaman hati nak buat pergi dinner haritu..haihh terlambat jumpa.

Yang ni buat hantaran unt pengantin perempuan.

Yang ni buat bercanda kat tepi pantai masa honeymoon.
Yang ni hantaran unt kakak pengantin. Langkah bendul kan.
Yang ni untuk kakak no 2 dia pulak. Itulah langkah byk2 lagi.
Dan yang ni untuk mak pengantin. Mak pengantin pun nak glemer jugak uuu. Jgn risau..size available sampai XXL.

Berminat? Sila layari http://www.aisya-ventureshop.blogspot.com/
dan bolehla mula tempahan. Raya pun nak dekat dah ni.


Selamat bulan Rejab. Sekejap je masa berlalu kan.




Papan Kenyataan: Akan bersambung ke koleksi lain2 lagi. Mata byk cair tengok ini baju2 semua cantik2 lorrrr...

5 comments:

kakchik said...

assalamualaikum emy.
amboiiii hari ni habis satu muka dia tayang jubah fancy je.
kakchik tak berkenan sangat sb fancy, ada cutting dan nipis.
yang kakchik berkenan dr kedai yg sama ialah kaftan tapi itu pun jarang juga kainnya.
memang glamor la kalau pakai jubah2 moden ni.

izzah said...

tengok pun dah tau..mesti import dari seberang....tapi mmg indonesi sgt terkedepan dari segi fesyen nie..

kita suka yang JA 07..warna n corak dia nice...

amElyn said...

eh dear!!
lawa gila JA 67 tuh!! i berkenan sangatt! hehee.konon berangan nak buat nikah.. =)
mai lah singgah my blog.boleh share some info or any tips k.im bloghopping, tu yg terjumpa baju2 cantekk tuh!
kumakikaeamelyn@blogspot.com
i link u keyh~

fazemy said...

Kak chik-Hehe..sekali skala melaram. Kena pakai inner la kot klw kain2 polos camni.

Izzah- Kat sana murah2 kan..dah la corak2 manik kerawang dia heavy2 je. Klw kat Msia mau kena harga butik tersohor nih.

Amelyn- Orderla kat tokey blog tu. Hehe..ok kita tukar2 link. TQ.

sir-riey said...

hai..JA81 de kaler putih x???