Friday, June 11, 2010

Blog Berwajah Baru

Tiba-tiba hari ni nampak ada setting baru kat blog. Saya dengan rajinnya telah mengklik2 design2 baru yang ada itu sehingga terlupa nak save template lama. So ini je hasilnya so far. Kalau rajin esok2 klik-klik lagi.

So kepada blog beginner, setting yang terbaru ini amat berguna kepada anda semua. Mari kita mencuba.



Psssss: Komen2 untuk entry lepas semua dah hilang dan beberapa lagi setting lain turut hilang. Huwaaaaa...

8 comments:

cikbedahlaser said...

wa... sudah terang...
smlm try masuk.. x leh... die ckp.. invited je leh masuk... sbb ni ke?? sbb tukar design... ??

kakchik said...

assalamualaikum emy.

eh, kakchik baru je ke blog sorang kawan tadi, sama lah dia punya background dgn emy.

huhu, sabau je lah. kakchik pagi tadi pun hampir nak terklik 'apply to blog' je masa dok mencuba. nasib kakchik lebih baik.

sedih juga tu kalau komen2 lepas hilang.

izzah said...

nampak jugak perkataan 'new' kat desing tuh..tapi fikir banyak kali nak berubah wajah..mesti kena bekerja keras..heheh..belum rajin lagik la.. :)

fazemy said...

Salam semua. Pagi ni nampak komen2 tu dah muncul kembali. hehe selamat. Templates kali ni senang, just klik2..tak susah nak buat dia. Pilih je mana kita suka pastu gerakkan ke atas ke bawah je ikut kita suka. Mudah, cepat dan cantik jugak. ^_^

@cu SaYaNg said...

padan le lama menyepi..rupa2 nye tengah renovate "umah" ye...cantik..

Queen said...

saya sempat renovate rumah QUINY BRIDAL je....yang rumah sendiri kene tunggu time yang sesuai..sebab tenet kat rumah lambat..

Adlina Husaini said...

hehe ina pun ada buat entry pasal make up blog ni..senang kan blogspot wat camni, tak yah sesusah nak ubah coding bagai =D

Dee said...

tulah..lenkali save dulu template lama..huhuhu..