Wednesday, September 30, 2009

Ada org jual baju psr malam dgn harga butik..


SIZE: FREE SIZE, FIT FOR M/L SIZECOLOR: WHITE
MATERIAL: SOFT COTTON GOOD QUALITY
PRICE: RM55
QTY: 1 PIECE ONLY


Hehe...hbsla aku klw tuan kedai jumpa blog haku nih. Hah hah. Since saya dh addict shopping online ni kan..bykla blog yang saya jumpa. Part2 yang kelakar camni lah yg tak tahan tu. Jual baju yang biasa2 je dgn harga beribu2 lemon. Yang lg kelakar ramai plak tu yang berebut2 nak beli. Untung tuan kedai. Kdg curious jgk saya..yang tukang beli ni tak pernah ke kedai di alam realiti ke apa. Ada tu shawl yang harga RM10 je kat psr mlm dibeli dgn harga berganda2 lbh mahal. Untung owner shopblog tu.


Ok. Entry buang masa unt di baca. Layannn...



::: Lama tak nampak Kak Ain..nekPP..Pastu rasa mcm dh lama tak masuk blog korg smua kan..klw topik2 raya tu saya klik baca klw rajin komen saya komenla sepatah 2 kata..yg byknya no komen. Entahla cam takde mood lg unt kembali ke aktiviti harian yg biasa. Still dlm mood raya. Asal pegi opis je nak moody. Klw lah hari2 adalah hari raya pertama..kan best. Haha.
p/s: Sedang planning nak buat open house by next week. Agak2 ada tak kengkwn kat blog ni yang sudi datang? Mesti terharu kan klw korg dtg....blh jd kes nangis2 syahdu seperti di pagi raya. Hidangan istimewa mungkin "gajah masak rendang". huu..

14 comments:

izzah said...

huhu..biar betul..akekkekke..mmg kelakar la..maybe dorg mmg yang kerjanye mengadap internet 24jam..pastu tak penah tau harga barang dalam dunia realiti..mcm2 org ada..

MuhD NoR AzyM said...

Gajah masak rendang?

Boleh je..tgh kekeringan duit ni..hehe

LotsOfLove-Pearls said...

Gajah Masak rendang..?

mahal jer baju tue..

terpaksa turun padang nak tinjau harga..

hehe..

Queen said...

yup..setuju!..hihi..
kak emy hati2...
saya ada ramai cust yang jadi silent reader tau..
skang dah tak nak emo2 pasal cust kat blog.

kang depa plak yang bengang bile tau yang kita bengang dgn dia...

huhu

LotsOfLove-Pearls said...

Silent Reader ader..
Kena hati2..

Kahkah..

fazemy said...

Silent reader? Sila duduk silent2 yer. hahaha. Inilah tujuannnya adanya blog. Unt sound secara jauh dah terang2..nak sound direct takut. haha.

Diarihatiku1976 said...

betul tu.. akak pun ada jumpa gak yg mcm tu.. kelakar.. lebih kelakar lagi.. kalau kita jual murah... dialam realiti.. tak mau plak dibelinya... kalau online berebut nak beli... kelakar tul...

@cu SaYaNg said...

erk...dgn rasa tak malu nye
acu nak beraya ke rumah emy
sbb nak rasa masakan gajah masak rendang...mana tau, kalau sedap boleh le dijadikan menu utk raya thn dpn..tu pun kalau umo pjg la..hahahahaa

Liyanaroxx said...

blog hopping...terjumpa entry u nih..hahahahaha!btol ke online shopping nih dia jual rege RM55?kita pun ada baju nih...sebijik!!!kita beli baju nih kat jalan TAR dulu RM15.00 jerk!hikssss...

atty's said...

tu ar kan..kty selalu gk jejalan..tgk..mahai.lom + postage...
kena tgk barang ar..jgn main beli jew

camner lah agaknya rasa "gajah masak rendang"

Dee said...

umah kat ner? nak gi..nak gi..sediakan duit raya utk anak2 kak dee eh..kihkihkih..

fazemy said...

Hehe...best2 klw korg smua dpt dtg. nnti saya bg peta tru email. cukup ke gajah sekor je ha? haha.

Itulah..hati2 membeli online.

kakngah said...

nk on9 shoping ni.. kene pandai pilih. aku pernah terkene gak. memula beli tu.. ok brgnyer.. pastu dah ala2 psr mlm punyer.. huhuhuhu!!!

Anonymous said...

ItlYxy http://kuroebaggu.com/ UxxVbj [url=http://kuroebaggu.com/]シーバイクロエ[/url] AogAmj http://saiyasunerubutan.com/ QcgEbv [url=http://saiyasunerubutan.com/]ルブタン ブーツ[/url] XnhOeh http://mcmhannbai.com/ AtfVwf [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 長財布[/url] VfcGqu http://vuittonkakaku.com/ ZuvCit [url=http://vuittonkakaku.com/]ルイヴィトン 財布[/url] GfxQee http://chloenihon.com/ TvtPxg [url=http://chloenihon.com/]クロエ 店舗[/url] MzxZax http://louboutindendou.com/ SycRmy [url=http://louboutindendou.com/]ルブタン ブーツ[/url] SyrKyy http://guccisenmon.com/ ZfaAzw [url=http://guccisenmon.com/]GUCCI 帽子[/url] WzjDrc http://tuminihoo.com/ FvfRii [url=http://tuminihoo.com/]TUMI バッグ[/url]