Friday, September 11, 2009

PUASA BOLEH MENGURUSKAN BADAN?!!

Kak Ina-2 months ago.. Last week picture. 46kg and still counting to lose more weight..

Cayalah Kak Ina! Boleh pakai baju kebaya la raya ni nampaknya. Hope tak seksi2 yer mcm kebanyakan org after kurus. Gambar before elok je pakai tudung..dah cantik..dah lawa..dah slim...kemain ha baju ko..saiz kanak2 sekolah pastu klw pakai tudung pun yang ada bunga kat telinga. Haha.
p/s: Huwaaa...nak kurus jugak...

8 comments:

atiQah adNan said...

kurus!! kurus!! heheh

Queen said...

waaah..saya plak nak gemok....
nie bulan puasa..turun lag berat 1 kilo.....

masa awal2 puasa jer naik sekejap sebab makan macam hantu..lepas tu dahtak nak naikdan tetap menurun..harap2 lepas raya naik balik....

kalau tak masa kahwin nanti dah macam hantu papan..huhuuh

fazemy said...

Atiqah - Queen - Korg 2 dah ok dah. Elok la badan camtu. Takdela Nik ok bdn camtu. Kang sekali naik taknak dh turun2..

mama uzma said...

nob..
gambar aku x nak amik ker...??
hahahaa

Dee said...

cayalah..mmg superb kurus!!

S u H a I d A said...

betul cakap emy..hehe

kakngah said...

alamak.. kagum aku kt k.ina...

fazemy said...

mama uzma- Ko mmg asal kurus Ina..sbb tu senang turun..lgpun ko gemok dulu sbb pregnant. tu out of topic. haha.

Dee - Yep..kak Dee lg superb sbb tak gemok2. haha.

Suhaida- hehehe

kakngah- Actually dia ada mkn ubat kuruskan badan la kak ngah. bkn sbb puasa pun. Nak taknak je buat. Klw betul2 buat hasilnya..kagum.