Wednesday, February 23, 2011

Air Asia Tengah Buat Jualan Murah...Wajib Pergi Melancong Ni..

Air Asia tgh buat jualan tempat duduk RM5 sehala. Murah tak murah la kan. Cu citer cu citer mana nak dapat camni. Kat website Airasiago ramai complaint tak jumpa pun bilik rega 5 hengget tu. Ada memang ada. Atas tarikh dan lokasi korang tuju la. Saya dah check. Memang gila murah.



So far saya check ke Pucket...Bangkok dalam RM1000 untuk 2 org. Flight sekali dengan hotel untuk 5 hari 4 malam BERDUA!!!! Giler murahhhh. Semalam saya baru je check harga untuk ke Angkor Watt. Untuk pakej yang sama rega dlm 2k++. Tadi tengok balik date yang sama dah jadi RM600 sahaja. RM600 tu untuk flight + hotel + 5h4m + 2 orang tau!

Pandai2 la pilih date nak pergi bercuti tu. Hotel yang harga RM5 tu maybe yang dia tulis...booking 4 malam, bayar unt 3 hari je. Toing toing.

Ok nak teruskan usaha mencari pakej2 yang murah. Time2 sales macam ni la nak merasa tido hotel 5 star dgn harga 3 star kan. Hehehe.

Nak pergi Paris la. Agak2 dapat tak harga murah cenggitu? Ok dah jangan nak mengarut lagi. Bye...

3 comments:

atty's said...

kty terai jugak mencari ..belum lagi ketemuan

awin said...

nak itottt...ko bwk la aku same...hakhak

fazemy said...

Atty- hehe..saya dah jumpa. Yeyyy...rasa tamak lak tgk harga murah2 ni...smua nak pergi.

Awin- Jom..jom..