Saturday, May 22, 2010

Kenapa Ramai Cakap Dia Ni Cantik?...

13 comments:

zai @ jai / kak long@alang said...

entah...cantik ker...?!

bagi kak long biasa je dia nih...
tak tau la kt mata org lain..
mgkn kt bulu mata palsu di a yg berlapis-lapis tu kot....

lily said...

haha...i was thinking the same way...

sirna said...

ala artis kalau makeup biasala, kat umah macam kak temah juga, hehe

Adlina Husaini said...

body dia cantik la..muka dia pun..
tapi apa nak dihairankan, hari2 perkara2 ni jadi perkara utama depa

kalau kita rajin bersiap, set rambut, wat treatment bagai.sure cantik juga hehe

mya said...

takde la cantik sangat kot.

betul kata adlina, kita perempuan kalau hari2 mekap.. berstylo pasti lawa jugak he he

SYANI said...

biasalah selebriti... sebenarnya takde la lawa sangat tapi bila dah makeup yang buruk pun boleh jadi lawo..

Dee said...

anggunlah pd k dee...

-HanaMichi- said...

cantik...sbb bnyk duit..kalo xde duit, mest koreng jugak...

Diamilikku said...

dia cantik tanpa make up...natural beauty...if make up tak nampak sangat cantik dia...

awin... said...

cantik sbb bontot die tonggek kot...tgk iklan sendayu tinggi ke ape ha...kn tunjuk kat bontot je..laki suke la tgk....tp bg akak la kan...cantik2 pon x guna klau status janda...huhu

Queen said...

anugerah tuhan..ade org..kadang tuh tengok takdelah cantik mana..tapi sedap mata memandang......

@cu SaYaNg said...

lebih cantik drp acu..hehhee
ta[i makeup dia tebal sangat menjadi kan rupa dia kurang cantik

izzah said...

cantik la jugak..cuma tang make-up tebal tu jer tak berapa berkenan..pastu tang seksi..lagi la langsung tak berkenan..