Thursday, November 25, 2010

Cara Nak Menang Lepas Orang Sakitkan Hati Kita Di Internet

Kalau saya buka YM email lama saya. Pasti berduyun-dugong masuk nak chat. Semua chatters adalah mereka yang gila seks.

i'd rather see each other u can see the real thing on my cam... u want to? Click .......................... it's a more secure place with my cam u will have to verify your age so I'm not showing my pussy to a minor , i had to do it too but dont worry its 100% FREE and its alot of fun once u get in


Ni antara ayat yang berlapik jugak la dia cakap. Kalau yang lain tu memang terus terang ajak main teng-teng la.

Ceritanya dalam 4 tahun yang lepas saya memang aktif mengomen fotopages orang. Masa tu blog ngan facebook tak bape nak femes lagi. Gaduh punya gaduh dalam fotopages tu sampai la orang tu kalah. Sudahnya dia register email saya kat banyak website porno, sekali iklan-iklan dia masukkan email saya. Sudahnya setiap hari saya dapat ribuan email spam. Sabar je lah. Kira last-last orang tu menang la. Dijadikan pengajaran saya dah tak publish email saya kat merata-rata dah. Kalau ada pun, itu bukan personel email. Memang email khas untuk bersuka ria sahaja.

So pasni kalau sakit hati dengan sesape kat tenet ni, register je email dia kat semua website2 yang hampeh dan iklan-iklan tak membina yang banyak ada kat internet ni. Sumpah orang tu akan meroyan pastu. Sangat berkesan! :-))))



p/s: Ada sape2 tak pernah join forum ARTISMELAYU.NET??

6 comments:

Queen said...

kalau kita letak email die tu kan..

agak2 die dapat trace tak sape yang letak?

mia said...

hahahaha...oehh...now sy tahu knape email sy pnuh dgn bnda3 bongok kak..

but da unregister da..so alhamdulillah xde da..ehh..

tq share ni sis

Jemari Seni said...

Owwhh! dah bertahun tak berYM ni rimas ngan manusia yg gila seks...

kakngah said...

hahahaha!!
berkesan gak yer..

xpernahla joint artismelayu.com tu.
ada yg menarik ke??

fazemy said...

Nik- Klw ko musuh utama org tu mmg suspek utama la. Haha. Taruk je email dia...password boh la pape pun.eheh aku ajar wat jahat ni.

Mia- Itu spam...bkn keje kwn2...hehe

Jemari Seni- Saya klw kwn2 ajak chat pun saya abaikan. Kecuali ada hot gossip. heee

Kak Ngah- takde pape..saje je tanya. ngeee

Terri said...

Owwhh! dah bertahun tak berYM ni rimas ngan manusia yg gila seks...