Friday, November 21, 2008

Salam perkenalan


Lately aku suka btol membaca blog2 org..n komen on their blog. Ntah kenapa harini trasa plak nak buat blog ni. Hope aku x ketagih dgn menatang nih..mau 24 hours per day aku dok ngadap je blog ni. satu keje pun x jd nanti. haha.
Dalam blog ni aku plan nak buat tempat aku mengumpat. Actually byk yg aku x puas hati. Klw nak pike sakit hati tu mmg rasa nak tonyoh2 kpala org yg buat aku sakit hati tu. Tp disebabkan tahap kesabaran aku setggi gunung Ledang aku wat dek je lah biasanya. So aku plan nak ngumpat ngata ngutuk dengan berhemahnya kat sini. So bg sesape yang makan cili sos..jgn nak ambik botol sos kfc tu buat balik yer. Aku mulakan blog ini dgn sejuta keampunan dan
insyaAllah aku akan slalu mintak ampun lg. heh heh. Papun kepada korang yang membaca blog aku nih..tenkiu toche sifu. Segala tulisan aku adalah lahir dari hati nurani aku yang mulia ni. Klw ada yang terasa, ada yang kata aku over ke hape..please leave ur komen, i will reply it. Membaca dan merenungkan stiap apa yang di baca adalah terbaik unt kesihatan minda anda. peace.


4 comments:

honeysour's blog said...

hahahhah...

welcome to blog world.....

hahahahha...

terjebak jugak ko...

hikhikhi

Anonymous said...

owh emy...

awin said...

huhu...indahnye idup eh...

Anonymous said...

sudah ade blog sndr ek??????
baguih n rajennya
~manisnya kehidupan berumahtangga~